Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a hárpia feleségeket csalják meg?
Nem sok. Egy ilyen féreg, nem igazán tud hirtelen gerincet növeszteni :D
2017. jún. 1. 13:36
Nem. A megcsalás jellemhiba. A hárpia feleség csak egy jól hangzó kamu kifogás ennek a jellemhibának a palástolására, ugyanis ezen a kontinensen nem divat a kényszerházasság, nyugodtan el lehet válni, ha valami nem tetszik.
2017. jún. 1. 13:37
Ja még most aranyos. Majd ha a pasi elkezd félre krgatni ő sem lesz kedves barátságos feleség. :)
2017. jún. 1. 13:39
Őt is meg fogja csalni.
Ha az előző barátnőt egyszer, elcsábulva csalta volna meg, arra még azt mondanám, hogy a kapcsolat alakulhatott így, nem volt már nekik sok hátra együtt és ő bakizott.
Rendszeresen félrejárni viszont már nem fogható sem a nőre, sem a rossz kapcsolatra, ott csak simán ilyen ember a pasas.
2017. jún. 1. 13:47
5/31 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a mostani feleség mindenkivel kedves, nem csak a férjével. Lehet hogy ez tetszik a pasinak, hogy elismerik a feleségét és így nem fogja megcsalni? Jó érzéssel tölti el, hogy jót mondanak a feleségéről, a korábbi barátnőt nem igazán kedvelték, mert magának való volt.
Kitalálom, te vagy az új feleség, igaz?
Lehet hogy nem fog megcsalni, de teljesen nyugodt soha nem lennék. Egyszeri félrelépés még talán belefér, de a "rendszeres" megcsalás tudatos döntés, és nem egy botlás. Az már régen nem a feleségről szól. Kutyából szalonna pedig ugye nem nagyon...
2017. jún. 1. 13:52
A félrekefélőt semmi sem gátolja meg abban, hogy csaljon, ha akar.
2017. jún. 1. 13:54
Ugyan, ahogy előttem is írták, hirtelen nem fog kinőni egy ilyen féregnek a gerince, maximum diszkréten és nem fog vele hencegni a haverok meg a család előtt, ha már egyszer kedvelik a feleségét.
2017. jún. 1. 13:57
Nem kell elméleteket gyártani, hogy ezért, vagy azért. Azt mondhatom, az összes ismerős csalja a párját. Akkor nekem csak olyan ismerőseim lennének, ahogy csak rossz házasság van? Ez, egyáltalán nem a házasság minőségétől függ. Ahogy én látom, nem rossz házasságok. Ahol rossz házasság volt, ott nem csaltak, hanem váltak. Akikkel erről beszélgetek, nem bűnnek, hanem kis ártatlan szórakozásnak tartják a megcsalást.
2017. jún. 1. 14:03
Te magad válaszoltál a kérdésre, ugyanis az első feleséget is megcsalta, az pedig nem igazán lehetett hárpia, mert mint írtad, magának való volt, önbizalomhiányos és nehezen nyitott mások felé. A hárpia ennek az ellentetje.
Aki csaló,az csalhat bármikor. Aki meg nem az, ő az elsőtől is elvált volna, nem csalja, tehát ez a pasi az. Sok sikert hozzá.
2017. jún. 1. 14:07
Kapcsolódó kérdések: