Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás csökkenti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás csökkenti a frusztrációt?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy például akinek a párja egy hárpia, aki minden apróságért cirkuszt csinál és egy kiállhatatlan teremtés, megkeseríti minden szinten a másik életét, ha az illető meg lesz csalva az csökkenti a szenvedő fél részéről a frusztrációt? Úgymond nyer ezzel valamiféle feloldódást?

Most abba ne menjünk bele, hogy egyszerűbb a szakítás meg ott kell hagyni. Engem nem ez érdekel meg nem is ez a kérdés! Hanem maga az eltitkolt revans érzésétől megnyugszik vajon az ember? akinek van ebben tapasztalata az leírhatná... megköszönném nagyon

2015. okt. 26. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Dugjál fiam bátran! Nem fáj!

A szádra meg lakat!

2015. okt. 26. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

igen, ez illúzió

és teljes mértékben becsapja az emberi agyat

ergo valódi örömnek, boldoságnak élheti meg a szeretővel, ha acsak azért van vele mert az otthoni fél hárpia

magyarán menekülőút. az meg csak a boldogság illúziója...

pl ez az az öröm, amikor leveszi a kényelmetlen cipőt az ember. olyan felemelő érzés. ez illúzió. a valódi boldogság ott lenne, hogy eleve kényelmesben járna..

2015. okt. 26. 20:48
 3/9 anonim ***** válasza:
*magyarán a szeretőne semmilyen jelentősége ne lenne és frusztrációt sem csökkentene, ha eleve nem lenne adott egy hárpia (most csak a kérdést tekintve)
2015. okt. 26. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Ez olyan, mintha fájna a lábad és ennél egy sütit. Amíg eszed jó, aztán fáj a lábad tovább. Akkor is a doki a megoldás és nem a cukrászda. Húzhatod az időt, de max. amputálják, ha későn mész. Te fűvel-fával csalod majd, ahelyett, hogy elválnál és szeretetteljes kapcsolatban élnél... de a te lábad, te tudod. Jó étvágyat a sütihez!
2015. okt. 26. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem buta van a fejedbe ha ilyenen töröd a fejed! inkább szakíts!

Szenvedő alany az az...meg lesz csalva...a fogalmazás odaver!

2015. okt. 26. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, de csak átmenetileg. A megcsalást ismételni kell. Eleinte elég félévente.
2015. okt. 28. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez jellemtől függ. Engem még frusztráltabbá tenne, hogy még hazudoznom is kell, stb. Illetve én azért szeretem magam annyira hogy elfilózzak ennek a hosszabb távú kimenetelén ahol ez esetben nem megoldást hanem káoszt látok, erre meg nem vagyok kíváncsi.
2015. nov. 16. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért él az ilyen?

Ha így vagy vele amiket leírtál mi a jó************ ért vagy veleee?????????

2015. nov. 16. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon gyakori. Rengeteg férfinak ilyen a barátnője/felesége. Egyszerűen mert p...a van a lábuk között, azthiszik mindent megtehetnek és pszichotikus dráma queen-é alakulnak.

Nekem 5 barátnőmből 3 ilyen volt. Szakítás is lett mindig a vége, és sok sok gyomorgörcs, bosszúság.

Cimbimnek ilyen az exnője, akivel még együtt laknak, de már nem járnak. Horror kb... sajnos kidobni se tudja az albérletből, mert a csaj azt mondja hogy neki ugyan olyan joga van ott lakni :D de közben elviselhetetlen, ordít stb... már azt tervezzük, hogy valahogy kifüstöljük. dehát reménytelen.

Másik jóbarátomnak ugyan ez. 3 éve jár a nőjével, és a CSAJ NEM VÁLLALJA élőben! ez azt jelenti, hogy soha nem foghatja meg a kezét, nem puszilhatja meg stb. Mert ő meg egy jólelkű falusi srác. a csaj meg egy pesti menő nagypofájú gazdag családból van. Csak kell neki egy kutyus aki szereti és támogatja. Amúgy simán beszél előtte jó pasikról meg stb... Asszen nem csalja, mert ahhoz lusta dehát ilyen az élet.

Szerintem 10-ből legalább 6-7 nő ilyen, ezt el kell fogadni. Vagy alfahím vagy, és akkor nem merik veled ezt csinálni, mert bármikor lecserélheted őket mint egy teleszart mackóalsót... vagy tűrsz tűrsz tűrsz... netán szakítasz.

2015. nov. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!