Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4 év után ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után ez normális?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal. Együtt élünk 2 éve, dolgozunk. Én állandó éjjeli műszakban, ő nappal este 6-ig. Miért van az, hogy amikor nagy nehezen együtt tudunk tölteni 1-2 napot, akkor sem együtt vagyunk, hanem ő csinálja a saját dolgait, játszik a gépen, olvas, én pedig próbálom magamra hívni a figyelmet. A vége egy kisebb vita. Ő azt mondja, hogy kell neki is saját magával eltöltött idő. Én a kikapcsolódást vele eltöltött idővel azonosítom. Azt azért hozzá teszem, hogy mindennek ellenére néha sikerül együtt tölteni kis időt, beszélgetünk, sétálunk, nyáron még nyaraltunk is 1 hetet. Nem tudom, hogy ez így 4 év után normális-e, esetleg mindenkinél vannak ilyen időszakok? (amúgy ezt a kérdést is együtt írtunk meg). Köszönjük a válaszokat.

2017. nov. 8. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hiába nem tetszett nektek az első pár válasz, szerintem igazuk van. Ha fontos lennél a párodnak, akkor megoldaná a saját dolgait amikor te dolgozol. Egyáltalán te hányra mész dolgozni? Nincs a pároddal egyébként semmi baj, csak nem illetek össze, nagyon nem. így nincs közös jövőtök együtt. Olyan embert kellene mindkettőtöknek keresnie, akivel egyezik az igényetek és az elképzelésetek. Ideig óráig lehet, hogy működik, hogy a párod megembereli magát a kedvedért és lemond a saját dolgairól, de ha nem őszintén teszi és saját magától akkor semmi értelme az egésznek. Az is nagyon szép, hogy együtt írtok ki kérdést és látszólag törekedtek mindketten a megoldásra, de a párod magával szeret inkább foglalkozni akkor hiába. Nem tudod megváltoztatni és nincs is értelme. 4 év az szinte semmi.. Mi lesz ha 10-15 éve lesztek együtt? Akkor annyi lesz a kapcsolatotok h hello/szia jóéjt? Olyan szempontból viszont sok ez a 4 év, hogy már eleget húztátok egymás idejét.
2017. nov. 10. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:
7# Most nem rosszból, de ez milyen kapcsolat? Kierőszakolod, hogy inkább veled foglalkozzon? Ami sikerül is végre, de csak azért mert szeret vezetni....Hát ez elég szomorú.
2017. nov. 10. 09:24
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 olyan kapcsolat a miénk, ami megélt pár pocsék időszakot, de amiben végig ott van a szeretet, a közös célok, a közös múlt, egymás támogatása, elfogadása, és az őszinte elkötelezdés. Még ha egy-egy kiragadott momentumból nem is így tűnik. Nem hibátlan a férjem. Sokszor nem úgy mutatja ki az érzelmeit, ahogy elvárnám. Van benne egy nagyon erős megfelelési kényszer. Mindenki irányába. Mindenkinek segíteni akar, mindenkivel jófej akar lenni, de ez egy idő után nem megy. Elkezdett a legkisebb ellenállás felé ereszteni. Az én szeretetemben volt a legbiztosabb, ezért engem hanyagolt. Egy idő után elfogyott a türelmem, és a tettek mezejére léptem. :)
2017. nov. 10. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!