Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noyanoyi kérdése:
Mennyire normalis, hogy idegesit, hogy a parom 5 honap utan is titkol a szulei előtt?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyok a pàrommal együtt. Màs nemzetiségű, a szülei-ahogy tudom vallàsosak. Van egy 3 èves kislànya, és a feleségétől még nem vált el. Most folyik a per. Màr 3 éve külön élnek.
Nekem viszont rosszul esik , hogy nem mondja el a szüleinek, hogy együtt vagyun. Ugy erzem, hogy nagyon sok mindenben alkalmazkodok ebben a kapcsolatban es rugalmas vagyok. De ma videot készített a kislanyarol a parom, es megkert , hogy ne beszeljek a hatterben, mert hogy a szüleinek küldi majd a videot. Nekem ez rosszul esett nagyon. Es ha felhaborodok, neki all feljebb. En reagalom tul,vagy ez masnak is rosszul esne?
2015. dec. 11. 20:29
1/8 anonim válasza:
lehet, hogy az elhelyezési per miatt nem szeretné, ha tudnának rólad. de ez a videós dolog nagyon érzeketlen. Ő mit mind erre amúgy?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam is neki, hogy oke. Elfogadom h kesobb akar rolam "beszamolni" . Es probaltam ravilagitani, h ez kb olyan, mintha a csaladom ot nem fogadna be pl a hova tartozasa miatt es titkolnom kene. Erre annyit mondott, hogy ot nem zavarna. De mindenki mas , es engem zavar, es rosszul esett a videos dolog.
2015. dec. 11. 20:49
3/8 anonim válasza:
Hova rohansz? 5 hónap nem feltétlen komoly kapcsolat. 1 év után már esetleg kezdhetsz gyanakodni, hogy csak ágyas kell neki.
4/8 anonim válasza:
A barátait bemutatja? Melyik orszagból szarmazik? Nekem is más vallású a barátom, nem lehet, higy a szülei konzervatívak és tart a véleményüktől?
5/8 A kérdező kommentje:
A baratainak bemutat meg a munkahelyere is visz, meg megyunk mindenfele. Török egyebkent.
2015. dec. 11. 21:10
6/8 anonim válasza:
Akkor nem aggódnek, csak várni szeretne, 5hónap még tenyleg nem olxan hosszú idő. Az en baratom is török :D
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor üdv a klubban!:D Lehet én vagyok kicsit hisztis. Amugy ezen kivul ahogy banik velem, hat sok ferfi peldat vehetne rola, az teny es valo. Ez az egy dolog ami szurja az oldalamat, de lehetseges hogy tulreagalom :))
2015. dec. 11. 22:11
8/8 anonim válasza:
Na, csak várd ki a végét! :) Aztán beszélhetsz arról, hogy más férfiak miről is vegyenek példát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!