Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez összeköltözés után?
Szia,
Ő eddig otthon élt? Lehet így hirtelen kicsit fura neki és majd idővel elkopik az otthonalvás. Vagy lehet csak ha a szülőket meglátogatja, akkor már ottalszik. Én is hazajárok vidékre, kb 3-4 hetente, ott is alszok, mivel oda-vissza 6 órás út lenne. Meg a szülők is látni akarnak azért néha :)
Én felhívnám a szüleit, mikor "náluk" alszik, és telefonhoz kéretném.
Szerintem rohadtul csak kamuzza a dolgot.
Ha otthonról költözött hozzád, akkor valószínű még nehezen megy a leválás. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Én is hazajárok 3 hetente kb., mert hiányzik a családom, akár jön velem a párom, akár nem. Mindezt úgy, hogy együtt élünk. A párom nem igényli ezt, azzal is megelégszik, ha negyedévente megyünk haza a szüleihez, ennek ellenére megérti, hogy nekem mások az igényeim. Régebben el nem tudtam volna képzelni, hogy maximum két hetente haza ne menjek. Ma már azért nem dől össze a világ, de jól esik 3 hetente. Ez van.
Ha itt laknának a szomszédban 3-4 naponta hazaugranék néhány órára...
Hááát az attól függ, hogy 19 éves vagy 40... :-)
De szerintem nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!