Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után a barátotok mennyit lógott a haverjaival?
2 hete költöztünk össze a barátommal, és hát elég gyakran lépnek le haverokkal sörözni, inni...
Én nagyon ritkán találkozok a barátnőimmel, nehéz megoldani hogy sokat lógjunk együtt...
Mikor a barátom elmegy itthonról, általában egyedül vagyok.
Engem csak ritkán hív meg, hogy menjek én is, vagy valamikor ide hívja fel őket...
Persze régebben, mikor még nem költöztünk össze, ritkábban találkoztak...4 éve vagyunk együtt amugy
Nem eltiltani akarom őt a haverjaitól, csak szerintem sok a havi 1-2 sörözés.. :D Nem igaz hogy 23 évesen ez neki a fontos..:/
Ti hogy vagytok vele? Vagy titeket nem zavar ha elmegy a párotok inni?
23 L
Havi 1-2 sok?
Nem tudom, szerintem azért az nem veszélyes...
Akkor megy, amikor akar, pár alkalom havonta. Havi 1-2 egyáltalán nem sok, sőt, ennél én is többször eljárok nélküle - nem feltétlenül sörözni de szvsz tök mindegy a program.
Szerintem itt inkább az a gond, hogy neked nincs rajta kívül életed, unatkozol, tőle várod, hogy szórakoztasson, mert nem tudsz magaddal egyedül mit kezdeni. Ez pedig elég undorító és igazságtalan hozzáállás a részedről és nem ártana sürgősen változtatnod rajta.
De eddig alig találkoztak...most meg egyre sűrübben...
nem értem miért kell ilyen gyakran találkozni velük..:/
"szerintem sok a havi 1-2 sörözés.. :D"
Jézusom. Szerinted tényleg sok havi 1-2 alkalom?
Heti 3, azt már esetleg nevezhetjük soknak. De havonta egy-két alkalommal ugyan hagy tölthesse már az idejét a barátaival.
Én heti kétszer járok el itthonról barátokkal. Egyszer egy hétköznapi napon (hétfő-csütörtök), egyszer egy hétvégi napon (péntek-vasárnap). Csak iszunk, esetleg vízipipázunk és beszélgetünk 3-6 órákat.
A barátnőmmel 1 éve élünk együtt és egyáltalán nem zavarja. Inkább ő is örül, hogy néha egyedül lehet, van egy kis ideje saját magára (vagy ha akar akkor ő is találkozhat barátokkal).
27/f, 24/l (két éve együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!