Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4 év után ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után ez normális?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal. Együtt élünk 2 éve, dolgozunk. Én állandó éjjeli műszakban, ő nappal este 6-ig. Miért van az, hogy amikor nagy nehezen együtt tudunk tölteni 1-2 napot, akkor sem együtt vagyunk, hanem ő csinálja a saját dolgait, játszik a gépen, olvas, én pedig próbálom magamra hívni a figyelmet. A vége egy kisebb vita. Ő azt mondja, hogy kell neki is saját magával eltöltött idő. Én a kikapcsolódást vele eltöltött idővel azonosítom. Azt azért hozzá teszem, hogy mindennek ellenére néha sikerül együtt tölteni kis időt, beszélgetünk, sétálunk, nyáron még nyaraltunk is 1 hetet. Nem tudom, hogy ez így 4 év után normális-e, esetleg mindenkinél vannak ilyen időszakok? (amúgy ezt a kérdést is együtt írtunk meg). Köszönjük a válaszokat.

2017. nov. 8. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Más fajták vagytok. Van, akinek szüksége van az egyedüllétre. Te meg az ellentetjét igényled. Hosszútávon ez elhidegedéshez fog vezetni
2017. nov. 8. 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem kapcsolat, ez valami más.

Le kellene ülnötök megbeszélni, hogy mit is éreztek egymás iránt és hogy, hogyan képzelitek el a jövőt.

Inkább gondolnálak titeket, lakótársaknak, családtagoknak, vagy valami másnak, mint egy párnak.

2017. nov. 8. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Te a kikapcsolódást a vele eltöltött idővel azonosítod, ő ezzel nem így van. Inkább magával szeret foglalkozni annak ellenére, hogy az eltérő munkabeosztásotok miatt alig találkoztok. Ez nyilvánvalóan nem működőképes, fura, hogy csak 4 év után kezd zavarni.
2017. nov. 8. 14:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Fél éve ez még nem ilyen volt. Rendszeresen voltak közös programjaink, jól eltöltött közös idők. A barátom öccse fél éve nálunk lakik, akivel együtt is dolgoznak, azóta másmilyen a kapcsolatunk.
2017. nov. 8. 14:29
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem ez nem normális. Ha valaki nem kíváncsi rád még akkor sem,ha alig van rád ideje azt nem is érdekled... Miért nem akkor foglalkozik a saját dolgaival mikor nem veled van?
2017. nov. 8. 14:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ez nem kapcsolat,már nemigazán érdekled,én lépnék.ennek semmi értelme.
2017. nov. 8. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól értem, pont váltva vagytok otthon. Oldja meg a barátod az én-idejét, amikor nem vagy otthon. Hasonló időszakot mi is megéltünk. Bár együtt éltünk, volt, hogy napokig nem találkoztunk. Aztán amikor végre együtt voltunk, minden más fontosabb volt, mint hogy rám figyeljen. Nem egy nap alatt oldódott meg. Nem használt a megbeszélés. Amikor akartam Őt, elkaptam a tökét. Szó szerint. Kiszedtem a kezéből, amit éppen csinált, és rámásztam. Vagy épp közöltem, hogy ide és ide megyek, ha velem akar lenni, öltözzön és jöjjön. Persze ez is csak ideig-óráig segít, állandóan nem lehet erőszakoskodni. Valahogy szép lassan rendeződött a probléma. Talán az volt a fordulòpont, amikor lett autónk, és a párom élvezte, hogy ő vezet. Onnantól állandóan mentünk. Aztán jött az esküvőszervezés, akkor is folyton róttuk a kilométereket.
2017. nov. 8. 14:45
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Mi is 4 éve vagyunk együtt a párommal. Nyilván természetes, hogy mindenkinek fontosak a saját kis elfoglaltságai, hobbijai, de ha van pár óránál több, amit együtt tölthetünk, akkor egyértelmű hogy egymással vagyunk, nem csupán egymás mellett - remélem érezhető a különbség.

Kérdező barátja, tessék összeszedni magad és felemelni a hátsód a gép elől, ha szereted a párod. Már az is fejlődés, ha közösen néztek pár vicces videót vagy sorozatot. Ha meg nem szereted, akkor tegyetek pontot ennek az egész kapcsolatosdinak a végére.

2017. nov. 8. 14:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Úgy érzem, az utolsó kettő hozzászólás volt számunkra lényegre törő. Azóta is beszélgetünk és haladunk :)
2017. nov. 8. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hm, mi 3 éve vagyunk együtt, de egy helyen dolgozunk is, általában együtt jövünk-megyünk, megbeszéljük a napot, sokszor együtt is ebédelünk, szóval nekünk sokszor van én-idő otthon, de így ahogy leírod, hogy nem találkoztok egyáltalán szinte, és mégis magára akar időt, ez fura.

Lehet látja, milyen a tesójának "szabadon" élni és irigyli...? Ez jutna még eszembe.

Beszéljétek meg, sok odafigyeléssel mindkét részről még visszafordítható lehet.

2017. nov. 8. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!