Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MikeXxX kérdése:
Tudnál választani párkapcsolat és háziállat közt?
1. eleve nem szabad olyan helyzetbe kerülni, hogy ilyesmiről kelljen dönteni
2. ha mégis ilyen helyzetbe kerülsz, akkor meg eleve nem szabad ultimátumként felfogni. Az ultimátum egy rossz problémamegoldási módszer, mert egyoldalú, defenzív, kikényszerítő és hamis dilemmán alapszik.
2017. szept. 25. 12:28
Nem tudnék, mindenféleképp valami kompromisszumra törekednék.
Ugyanis az állat FELELŐSSÉG, nem úgy megy, hogy úh, egy nehézség, bocsi, Cicc, mész a menhelyre.
2017. szept. 25. 14:00
23/34 A kérdező kommentje:
Úgy látom kell némi indokot írnom mert enélkül mindenki gondol mindent . Mindkét fél állatszerető és a házikedvenc is családban maradna csak épp nem "veled" lakna mert az egyik fél allergiás rá .
Akkor sem vállnék meg tőle. Szedjen az uram gyógyszert. 22/L
2017. szept. 25. 15:20
Nem.
Olyan embert választottam magam mellé, aki kompatibilis a kutyusommal.
21/L
2017. szept. 25. 19:28
A háziállatért felelősséget vállaltál, és elvileg szereted is; szerintem az első hely az övé. Egyébként, még ha allergiás is rá, elfogadja az állatodat érted, aki igazán szeret téged; meg egyébként azért is allergiás, mert nem találkozik sok olyan állattal, de ha sokat lenne vele, hozzá edződne az immunrendszere. Aki meg pl nem fogadja el az én kis házikedvencemet, ami hozzám jár, "benne van a csomagban", akkor viszont nekem azzal az emberrel nem kell párkapcsolat; nem tudnék vele egy párt alkotni.
2017. szept. 25. 19:39
Próbálnánk megoldást keresni rá, olyan nincs, hogy ne tudjuk megoldani. Nem vinném menhelyre vagy ajándékoznám el az állatomat, ez egészen biztos, mert Murphy-törvény, hogy akkor egy hónap múlva szakítunk, és akkor se pasi, se kutya, se macska... Ez persze csak morfondírozás, mert a párom is megoldáscentrikus és soha nem kényszerítene ilyen választásra.
2017. szept. 25. 19:56
Nem mindegy,milyen az a kapcsolat. Egy új, teljesen friss kapcsolatnál nem tudnám, mit tegyek. Életem szerelme viszont természetesen sokkal előrébb való egy állatnál.
2017. szept. 26. 03:38
Ismétlem: az állatomért FELELŐSSÉGGEL tartozom, és nem fogom holmi "allergiás" - van rá gyógyszer!, miatt eldobni magamtól.
Bár nálam szóba sem jöhet olyan társ, aki a macskámat holmi hülyeségre hivatkozva elpaterolná.
Én nem szívelem a kutyákat, de természetes volt, hogy a kedvesem kutyástól jön.
2017. szept. 26. 13:07
Akinek pedig az állat való előrébb, gondoljon erre majd a férje halálakor, hogy jajj, de jó, a macska megvan. Sok idióta...
2017. szept. 26. 17:54
Kapcsolódó kérdések: