Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm azt szeretné, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt szeretné, ha minden kiadásunkat én fizetném?

Figyelt kérdés
Lényegesen többet keresek nála, nem vágna padlóra, ha egyedül fizetném az albérletet és más költségeket. Ő ezt azzal indokolja, hogy jelenleg nincs munkája és félretett pénze, és egyébként is minden pénz közös kellene, hogy legyen, mivel párkapcsolatban vagyunk. Ezzel tulajdonképpen én nem is vitatkoznék. Ti mit gondoltok, ez elfogadható?
2017. szept. 21. 22:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
77%
Ez kb. olyan, mint TV vásárlásnál: "Gyere, fogjuk meg közösen, de te cipeled" mentalitás. :D A kis Golddigger palánta, már tudná, mitől döglik a légy. Figyelj oda rá, mert kiforgat a pénzedből ez a lány.
2017. szept. 21. 22:11
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen "régi" a kapcsolat miért és mióta nincs munkája és aktívan keres-e vagy csak lebzsel?

Amúgy engem zavarna hogy kikéri magának hogy az én pénzemen élhessen. De mint mondtam nem mindegy hogy egy párhónapos vagy egy több éve együttélős kapcsolatról van szó.

2017. szept. 21. 22:13
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Ez szerintem nagyon nem tisztességes, kivéve ha valahogy viszonozza, pl. minden házimunkát ő végez el, vagy ilyesmi.

Viszont ez az indoklása a végén elég manipulatív és nagyon rád kívánja terhelni az egész pénzügyi felelősséget.

Te döntésed, én nem mennék bele.

2017. szept. 21. 22:13
 4/35 anonim ***** válasza:
93%

Amíg nem talál munkát, belefér, ha neked nem nagy érvágás, ez egy speciális helyzet, de azért szabjatok határidőt, ne az legyen, hogy belekényelmesedik és ellógja a munkakeresést, mert te úgyis eltartod.

Nő vagyok, nem lenne pofám hosszú távon eltartatni magam álláskeresőként, szóval nekem eleve kényelmetlen lenne ilyet kérni, de a szükség nagy úr. Én még szülés után is akarok dolgozni, még ha csak távmunkában is. De ez én vagyok. A barátnődet pedig te ismered.

2017. szept. 21. 22:14
 5/35 anonim ***** válasza:
81%
Itt az a kérdés, hogy neked mi az elfogadható. Eltartani nem tartanék el senkit. Abban benne lennék, ha tényleg jól keresek, hogy akkor arányosan fizessük a kiadásokat. Velem ezt mondatja a belső hangom, de valakinek meg ez nem tetszik. Úgyhogy te tudod.
 6/35 anonim ***** válasza:
24%
Ez elfogdhatatlan, én tuti nem fizzetném egyedül. Meg a kis fszomat!!!!
 7/35 anonim ***** válasza:
46%
Ilyenkor persze jön a közös pènzzel, mert neki nincs. Fordìtva is ìgy gondolnà? Egyszer volt ilyen nővel "szerencsém", ilyenekből azòta nem kèrek.
2017. szept. 21. 22:18
 8/35 anonim ***** válasza:
3%
Piti fiukak. Hol eltek ti? Ilyen hozzaallassal sosem lesz bomba csajotok! A noknek ez a szerepuk, szepek, finom a puncijuk, es nemelyikkel jol el lehet beszelgetni es meg jofejek is az hatalmas plusszpont. Cserebe eltartod oket es fizeted a kis igenyeit, jatekait, fodrasz kozmetikus ruhak, vacsik, kesobb ha jol nyomod akkor kocsit is kap meg mindent amit a tunderi kis szeme megkivan. Persze nehanyan alltatjak magukat, hogy ok bizony dolgoznak vagy sajat penzuk van dehat ez csak kis hobbi mint tudjuk, kell a kis egojuknak de jol van ez igy. Nem az o dolguk, hogy eltartsanak minket hat milyen ferfi az akit egy no tart el? Fizess neki mindent ha jo csaj! Ha meg okos is akkor foleg kesobb majd nem kell a valassal bajlodni ha jol kijottok. Sok sikert ocsi!
2017. szept. 21. 22:23
 9/35 anonim ***** válasza:
88%
Ha folyamatosan azon van, hogy munkája legyen, akkor ez rövid ideig probléma, és ha lesz munkája, ugyan annyi ideig fizesse egyedül a kiadásokat, amennyi ideig te fizetted. Mivel párkapcsolatban vagytok, ha egyik másik szrban van megpróbálunk segíteni. Ha nagyon lusta és csak kifogásokat keres nem munkát, akkor költözzön haza.
2017. szept. 21. 22:26
 10/35 A kérdező kommentje:

Évek óta együtt vagyunk. Amikor megismerkedtünk, nem voltam még sehol. Nem hiszem, hogy csak a pénzem kellene neki. Inkább kényelmes neki így a helyzet, és nem töri magát kimondottan, hogy munkát találjon (4 hónapja nem dolgozik).

Én azt tartanám normálisnak, ha mindketten dolgoznánk és keresnénk. Úgy legalább félre tudnánk tenni valamennyivel többet. Ha csak én dolgozok, még 5 évig nem lesz saját házunk.

De nyilván neki is igaza van.

2017. szept. 21. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!