Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem megyek el a lánybúcsúba, mennyit kell fizetnem?
Nem tudok elmenni, meg ha el is tudtam volna menni, nem nagy kedvvel, mert nem is értem, hogy kerültem én is képbe, mert annyira nem voltunk soha közeli kapcsolatban a menyasszonnyal. Na de mindegy is.
20 ezret kérnek fejenként, ebben benne van a szállás, étel-ital fogyasztás, belépők: strandra és disco-ba, limuzin, táncos fiú, ajándékok.
Ha nem megyek, nekem mennyit illik fizetnem? Mert gondolom nem kell akkor 20 ezret.
Ha nem mész el, miért kéne bármit is fizetned? Hisz nem fogyasztasz, nem ülsz autóba, etc.
Így jártak, ha nem fogták fel, hogy te nem vagy puszipajti.
Köszönöm a válaszokat!
Augusztusban lesz a lánybúcsú, már jeleztem nekik, hogy nem tudok elmenni. De ettől függetlenül felvettek fb csoportba, ahol küldik az információkat.
Köszönöm a válaszokat! Akkor nem tartozom nekik semmivel.
Én is voltam már olyan lánybúcsúban, ahol falun egy romos háznál tartottuk, fejenként 1000 Ft-ot adtunk be a menyasszonynak az ajándékokra, kajához mindenki vitt valamit (bográcsoztunk), a piát is mindenki vitte otthonról. Életem legjobb bulija volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!