Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem megyek el a lánybúcsúba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem megyek el a lánybúcsúba, mennyit kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Nem tudok elmenni, meg ha el is tudtam volna menni, nem nagy kedvvel, mert nem is értem, hogy kerültem én is képbe, mert annyira nem voltunk soha közeli kapcsolatban a menyasszonnyal. Na de mindegy is.

20 ezret kérnek fejenként, ebben benne van a szállás, étel-ital fogyasztás, belépők: strandra és disco-ba, limuzin, táncos fiú, ajándékok.

Ha nem megyek, nekem mennyit illik fizetnem? Mert gondolom nem kell akkor 20 ezret.

2017. jún. 26. 08:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mész el, miért kéne bármit is fizetned? Hisz nem fogyasztasz, nem ülsz autóba, etc.

Így jártak, ha nem fogták fel, hogy te nem vagy puszipajti.

2017. jún. 26. 08:29
 2/13 anonim ***** válasza:
5%
hat ha mar egyszer igent mondtal es a lanybucsu elott 1 nappal mondod le, akkor illik beleadbi, de ha most hivtak meg es igy utasitod el, akkor semennyit
2017. jún. 26. 08:41
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Augusztusban lesz a lánybúcsú, már jeleztem nekik, hogy nem tudok elmenni. De ettől függetlenül felvettek fb csoportba, ahol küldik az információkat.

2017. jún. 26. 08:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem tartozol nekik. Időben jelezted (2 hónappal előre!), hogy nem tudsz menni, van bőven idejük, hogy a költségeket szétosszák egymás közt/lenyeljék/meghivjanak valaki mást.
2017. jún. 26. 09:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ebben az esetben semmit nem adnék bele. az tuti. de jelezd nyomatékosan, hogy veled ne számoljanak
2017. jún. 26. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne fizetned, ha nem mész?
2017. jún. 26. 09:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora gáz :D gondolom a menyasszony az a fajta, akinek mindegy, ki van ott, csak minél többen legyenek. Majd most koppan. Természetesen ha jelezted, hogy nem mész, nem vagy köteles egy forintot sem fizetni és a fb csoportból is nyugodj szívvel lépj ki.
2017. jún. 26. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Neked nem kell fizetned semmit. A fb csoportból én kilépnék.
2017. jún. 27. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit! Amugy cska szerintem gáz, hogy mostanában ekkora rongyrázás van a lánybúcsukból is? Limuzin, tancosfiu, wellness, ajandekok, pia, kaja, stb...Mintha nem lenne elég anyagi teher egy esküvő, előtte egy héttel még adjál ki 20 ezret ilyen marhaságokra... Én nem tudom, nem vátam el ilyesmiket, mikor nekem volt, ittunk, vacsiztunk egyet és kész.
2017. jún. 28. 16:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor nem tartozom nekik semmivel.

Én is voltam már olyan lánybúcsúban, ahol falun egy romos háznál tartottuk, fejenként 1000 Ft-ot adtunk be a menyasszonynak az ajándékokra, kajához mindenki vitt valamit (bográcsoztunk), a piát is mindenki vitte otthonról. Életem legjobb bulija volt.

2017. jún. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!