Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem megyek el a lánybúcsúba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem megyek el a lánybúcsúba, mennyit kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Nem tudok elmenni, meg ha el is tudtam volna menni, nem nagy kedvvel, mert nem is értem, hogy kerültem én is képbe, mert annyira nem voltunk soha közeli kapcsolatban a menyasszonnyal. Na de mindegy is.

20 ezret kérnek fejenként, ebben benne van a szállás, étel-ital fogyasztás, belépők: strandra és disco-ba, limuzin, táncos fiú, ajándékok.

Ha nem megyek, nekem mennyit illik fizetnem? Mert gondolom nem kell akkor 20 ezret.

2017. jún. 26. 08:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az en lanybucsum egy hettel ezelott egy rockrt es motoros talalkozo volt. A legjobb baratnommel mentunk el. Imadom a rock zenet, vettunk "egyenpólót" is és úgy mentünk fel a koncertre. Még az oldalukra is felkerültünk :) egyik legszuperebb bulija volt. Nem kivanhattam volna ennel jobb lanybucsut. :)

Nem tudom masoknak mire jo ez a rongyrazas, de hat ők az anyagiakban mérik a hangulatot :)

En tuti nem mennék, mivel alapbol azt a 20ast mashova is el tudnam kolteni. :)

2017. jún. 30. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:

*rock koncert.

Hulye telefon mindig olyan ertelmetlenul "javit :D

2017. jún. 30. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:
*eletem egyik legszuperebb bulija volt. Hat ezt nem hiszem el. Mindig ezt csinalja :D
2017. jún. 30. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!