Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hosszú távú kapcsolatban, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távú kapcsolatban, de nem házasságban, közös vagy külön kasszán vagytok?

Figyelt kérdés
Mi 6 év után is külön kasszán vagyunk, de felesben állunk minden költséget. A barátaim szerint ez ennyi idő után ciki, közös számlánk kéne, hogy legyen. Érdekelne mások véleménye is, elbizonytalanodtam... Köszi!

2017. szept. 21. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Is-is. Van közös kasszánk is, meg van mindkettőnknek saját pénze is.
2017. szept. 22. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Van közös gyerekünk, de amikor otthon voltam vele és nyilván kevesebb volt a bevételem, az nem jelentette azt, hogy nem költhettem magamra. Milyen családi felállás az, ahol ilyen helyzetben a férfi kifizet magának dolgokat, a nő pedig húzza meg magát, mert nincs annyi "költőpénze"??

(6-os voltam).

2017. szept. 22. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Külön kassza, de ha bármelyikünk megszorul, vagy ne adj'isten munkanélküli lesz x hónapig, akkor eltartjuk a másikat szemrebbenés nélkül :)
2017. szept. 22. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
AZ első perctől közös a kassza...
2017. szept. 25. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Összeköltözés óta közös a kassza. Nem lakótársak vagyunk akik dugnak, hanem egy pár, és közös életet kezdtünk amikor összeköltöztünk. Mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy közös lesz a kassza, bár férfiként ő javasolta először. Soha semmi probléma, vita nem volt ebből.

2 intelligens ember meg tudja beszélni az ilyen dolgokat. Kifizetjük a kötelezőket mint rezsi, telefonszámla, bevásárlás, a maradék egyik felét félretesszük közös megtakarításnak, a másik részét pedig elköltjük egyénileg saját dolgokra, közös programokra, szórakozásra. Meg szoktunk beszélni mindent. Egyszer sem volt gond ebből. Sose értettem mit lehet ezen veszekedni. Természetesen mindketten vagyunk annyira felelősségteljesek, hogy nem költünk százezreket marhaságokra. Nem vásárolok halomra fölösleges göncöket, se cipőket, csak amikor nagyon szükséges, és a férjem sem szórja a pénzt. Pl azt is be szokta jelenteni, ha kell neki új cipő. Aztán meg megveszi. Nem probléma. Mi ilyenek vagyunk.

Persze ezek mi vagyunk, és nekünk így jó. Hogy ha másnak jó a külön kassza, ha filléreskednek, blokkokat böngésznek, vagy felezgetnek, (láttam már olyat is, hogy külön!!!! vajat vettek), innen-onnan utalgatnak, 3 bankszámla vagy négy, tudom is én... nem az én dolgom. Mindenkinek a magánügye.

2017. szept. 25. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!