Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik régóta élnek jól működő kapcsolatban/házasságban, felsorolnák mik ennek a nélkülözhetetlen alappillérei?
Nem írom le, mert nincs értelme, ezt a kapcsolatot megette a fene. A sok külön töltött idő meggyorsítja az elhidegülést.
A szünet minek!? Így se találkoztok, akkor se együtt vagytok, ha így nem jöttél rá, hogy hiányozna-e, akkor egy hónap se segít.
Ami nem megy, ne erőltesd. Addig szakíts, amíg nincs gyerek.
Ez távkapcsolatnak is harmatgyenge.
Szerintem ezt kapcsolata válogatja. Mindenkinek másra van igénye. Én pl. tuti megőrülnék egy ilyen kapcsolatban. Én amúgy sem hiszek a távkapcsolatokban, vagy csak meghatározott időre, mert nekem fontos a minőségi együtt töltött idő. Meg az is, hogy ne húzzuk le a másikat lelkileg (jó, én is szoktam panaszkodni a munkámra, nem is kicsit, de közben mindig megpróbálok jó dolgokról is mesélni, hogy ne az legyen, hogy én vagyok az ünneprontó).
Sztem az már főleg egy jel, hogy te sem érzel lelkesedést iránta semmilyen téren. Vagy legalábbis nekem az lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!