Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik régóta élnek jól működő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta élnek jól működő kapcsolatban/házasságban, felsorolnák mik ennek a nélkülözhetetlen alappillérei?

Figyelt kérdés
Mi 3 éve élünk együtt a vőlegényemmel és valami azt hiszem nagyon nem stimmel. Sokszor nem hiányzik, ha nincs itthon. Távkapcsolatban élünk a munkája miatt. Péntek éjjel szokott hazaérni, és vasárnap délután már indul is vissza. Ez a másfél nap nagyrészt úgy zajlik, hogy szombaton egész nap fekszik, alszik, pihen. Megértem természetesen, hogy fáradt. Vasárnap meg bevásárlás, főzés előre, hogy legyen mit vigyen, pakolás, forma1 nézés, és indul vissza. Nincs semmi közös programunk, időnk sincs rá. Már kb 2 éve így nyomjuk, volt hogy 4 hétig nem láttam, vagy 2 hétig. Nem mondom, hogy van értelme, mert mindig olyan helyeket fog ki, ahol vagy keveset keres, vagy átverik, nem fizetik ki , szóval még csak anyagi előrelépése sincs, mióta ismerem. Kikészít idegileg a helyzet, főleg, hogy sokszor már nem is várom, hogy hazajöjjön, mert minek, ha úgyse csinálunk semmit és nem elégít ki, hogy naponta 4-5x telefonálunk és elmondjuk, hogy "mizu? mi történt ma? ja semmi különös, megyek enni aztán lefekszem" Ha itthon van, sokszor kedvem sincs már se szexhez, mert az is kb 10 percig tart összesen és mindig ugyanaz az uncsi felállás. A szexuális életünk egyébként az elejétől nehézkesen működik, soha nem volt az a nagy tűz benne sajnos. Ezt leszámítva lelkileg támaszai vagyunk egymásnak, olyan mintha barátok is lennénk. Ő nagyon szeret is engem, bújik sokat, meg mondogatja mindig a telefonba, de nekem ez kevés, sőt egyre idegenebb a dolog és ha csörög a telefonom már nem igen hoz lázba, hogy ezredszerrre is meghallgatom ugyanazt, hogy fáradt, sok a meló, keveset aludt, stb... Sajnálom mert látom, hogy szegény ki van idegileg egyre jobban, és szerintem az életünk egyénileg is, meg párkapcsolati szempontból is mélyponton van. Szerelemről részemről nemigen beszélhetünk, sajnos a hosszú ideje tartó távkapcsolatozás miatt (gondolom), túl nagy ragaszkodásról se. Az életformánkon változtatni nem hiszem, hogy fogunk, könyörögtem már eleget, hogy valamit találjunk ki... meg már nem is tudom, hogy akarok-e rajta dolgozni. Úgy érzem elfáradt az egész. Gondoltam, hogy szünetet kéne tartanunk 1-2 hónapra, hogy mindkettőnk csak a saját életével foglalkozzon, aztán meglátjuk. És ezalatt nem mást akarok keresni. Úgy érzem ha ez befuccsol, nem kell senki. Megcsalni megcsalhattam volna már, ha akartam volna, de nem vagyok az a fajta. Mit csinálnátok a helyemben?
2016. szept. 5. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
be kell ezt fejezni, mihamarabb
2016. szept. 5. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennek így semmi értelme. Nem minden ember, és nem minden kapcsolat bírja a távot. A tiétek nagyon úgy néz ki, hogy nem. Szerintem ez így egy nagy nulla....elválnék.
2016. szept. 6. 10:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Évek óta kint dolgozik és nem beszéli jól a nyelvet ? Nagy kamu tőle. Fél évet dolgoztam egy kamion parkolóban. Sok volt a török. Kb 2 hónap után értettem amit mondtak. A végére tudtam társalgási szinten beszélni velük. Évek alatt főleg meg lehet tanulni.

Másik dolog... rosszul fizetik nem éri meg akkor minek van kint ? Nem sok értelme van.

Nem él kettős életet ? Nincs kint neki valaki te meg vagy az itthoni ?

A szomszédunk párja évek óta kint dolgozik kollektorokat szerelnek. Van hogy 6 hétig nem jön haza de van hogy 2 hónapot itthon van mert nincs munka. De bővítették a házat. Nyílás zárókat cseréltek stb.. szóval a te párod nagy kamus. Amúgy sem működik. Zárjátok le..

2016. szept. 7. 19:15
 14/14 anonim válasza:

A legtöbben azért mennek ki külföldre, mert itthoni fizetésből nem tudnak egyről a kettőre jutni, kint meg a képzettség nélküli melóval is lehet úgy keresni akár hogy spórolósan szép "vagyont" fel lehet halmozni. Most a kérdés, hogy a te vőlegényed minek járkál ki, ha évek óta ezt csinálja, de semmi fejlődés, semmi megtakarított pénz? Azért valljuk be, a magyar helyzet nem annyira sz@r, hogy ugyanezt itthon ne lehetne megcsinálni. Ha építőipari tapasztalata van, akkor elmehet itthon is építkezésekre segédmunkásnak. Vagy valami gyárba dolgozni, vagy bármi. Kettő fizetésből ezt a szintet itthon is lehet hozni, akkor is ha 0 értelmes végzettségetek van.

Na, szóval ezt KELLETT VOLNA csinálni. Most már mindegy, mer halott ügy. Gondolom egyébként ha a párodnak ez nem tűnt fel, akkor ő ilyen jellem, elvan a langyos vízben, szóval megváltozni sem fog. Hagyd ott hogy te esetleg tudj előre lépni.

2016. szept. 10. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!