Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év együttlét után jött/jön el az, amikor nem úgy beszéltek hogy te pénzed vagy én pénzem, hanem amit megkerestek azt közösnek tekintitek?
Nyilván ha van a kapcsolat előttről megtakarításod, vagyonod, azt nem muszáj beledobni a közösbe.
De sokaknál látom mégis azt, hogy sok év után is így nézik hogy ki mennyit keres, mennyit költ ahhoz képest, hogy van elosztva a pénz, stb.
Ilyeneket valamiért nem látok a szülők, nagyszülők generációjánál. (Én huszonéves vagyok.)
Amint összeköltöztünk. Mindig minden közös volt.
És bár én költöztem a páromhoz, sosem azt mondta, hogy "lakásom", hanem hogy "lakásunk".
Nálam soha.
Mármint soha többet, párszor megtettem már az életem során.
És arra a konklúzióra jutottam a saját és néhány közeli barátom tapasztalatai alapján, hogy közösködni azok a nők szeretnek, akik lusták ahhoz, hogy maguktól vigyék valamire, ezért a "közös pénztárca" címszó alatt akarnak élősködni a férfiakon.
Köszi az eddigi válaszokat!
6:
Nálatok ilyen volt anyukád és nagymamáid is?
Anyám igen, nagyszüleimnél meg értelmetlen dolog ilyesmiről beszélni, mert ők még az emancipáció meg feminizmus előtti "világban" éltek és gondolkodtak, ott nem volt kérdés, hogy a férfi a családfenntartó, a nőé meg a házimunka.
Amikor összejössz valakivel.
Szóval..., nulla.
Hát a full közösbe mindent szerintem nem egészséges dolog....
Van közös pénz és van mindenkinek saját már 24-éve ...
Azért ennyi szabadság mindenkinek kell.
Szülőkről nem vett egyikünk sem példát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!