Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti laknátok albérletben?
Figyelt kérdés
Több mint 7 hónapja élek itt a páromnál és a szüleinél nekem minden vágyam az,hogy külön menjünk lakni. Mert ez így nem élet nem akarok örökké a szülei mellett élni. Itt nem érzem magam otthon meg nem csinálhatok azt amit akarok. Nehéz megfelelni mindenkinek,hogy jó legyen. Igaz nekünk van egy külön lakrészünk tetőtér a szülők meg az alsó szinten vannak de mégis itt vannak velünk az nem olyan mintha tényleg külön lennénk. A párommal is beszélgettünk már erről és neki az a véleménye,hogy a külön költözéshez gyűjteni kell pénzt. Albérletbe meg nem akar menni ellene van azt mondta az soha nem lesz az övé. Helyette inkább hitelre venne házat ha úgy lenne mert azt tudja,hogy majd egy idő után csak az övé lesz. Ti hogy látjátok ezt az albérlet dolgot? Én azt viszont tudom,hogy hosszabb ideig nem akarok a szüleinél lakni külön életre vágyom de attól félek,hogy vele ezt lehetetlen lesz megvalósítani. Amúgy a párom nagyon családcentrikus ember és nagyon jó dolgos. És attól is félek,hogy a szüleit nem akarná itthagyni soha és azért keresi a kifogásokat. Hogy lehetne hatni rá,hogy próbáljuk meg külön?2017. aug. 23. 12:40
21/22 A kérdező kommentje:
Mit flegmáskodsz velem ezt bírom az emberekbe mindenkibe csak belekötnek.
2017. aug. 24. 11:16
22/22 anonim válasza:
Szerintem ő nem akar elmenni otthonról, különben semmi kifogása nem lenne pár év albérletezés ellen.
Mi is albiban lakunk, majd ha gyereket tervezünk, keresünk lakást.
Akkor úgy is költöznünk kell egy gyerekbarátabb Gemeindébe (pl. ahol van bölcsi-ovi is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!