Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti laknátok albérletben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti laknátok albérletben?

Figyelt kérdés
Több mint 7 hónapja élek itt a páromnál és a szüleinél nekem minden vágyam az,hogy külön menjünk lakni. Mert ez így nem élet nem akarok örökké a szülei mellett élni. Itt nem érzem magam otthon meg nem csinálhatok azt amit akarok. Nehéz megfelelni mindenkinek,hogy jó legyen. Igaz nekünk van egy külön lakrészünk tetőtér a szülők meg az alsó szinten vannak de mégis itt vannak velünk az nem olyan mintha tényleg külön lennénk. A párommal is beszélgettünk már erről és neki az a véleménye,hogy a külön költözéshez gyűjteni kell pénzt. Albérletbe meg nem akar menni ellene van azt mondta az soha nem lesz az övé. Helyette inkább hitelre venne házat ha úgy lenne mert azt tudja,hogy majd egy idő után csak az övé lesz. Ti hogy látjátok ezt az albérlet dolgot? Én azt viszont tudom,hogy hosszabb ideig nem akarok a szüleinél lakni külön életre vágyom de attól félek,hogy vele ezt lehetetlen lesz megvalósítani. Amúgy a párom nagyon családcentrikus ember és nagyon jó dolgos. És attól is félek,hogy a szüleit nem akarná itthagyni soha és azért keresi a kifogásokat. Hogy lehetne hatni rá,hogy próbáljuk meg külön?
2017. aug. 23. 12:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Mi is albérletben lakunk
2017. aug. 23. 12:46
 2/22 anonim ***** válasza:

Persze. De mi zsebből vettünk lakást.

DE ha nem tellett volna rá, akkor is magunk erejéből, kicsit szűkösebben kijőve, de albiba mentünk volna.

2017. aug. 23. 12:48
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

Mi párommal 4 és fél éve távkapcsiban vagyunk. Ő 33F, én 27. Hiába vezettem le neki, hogy ha lakást veszünk, még olcsóbban is jövünk ki, úgyhogy törlesztjük a részleteket, de ő közölte, hogy lakásvásárlás előtt fél évig albérletben akar lakni.

Pedig kb csak 2,5-3 milliót kéne felvenni.

Szóval mi így kénytelenek leszünk albérletbe menni.

Véleményem szerint az albérlet kidobott pénz, mások zsebét úgy hizlalva, hogy közben nem lesz tiéd a lakás.

2017. aug. 23. 12:51
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Aki fixen leakar telepedni egy varosba, annak nincs ertelme alberletezni.

Kifizeted a legalabb havi 100 ezret csak az alberletre (erre jon a rezsi es tarsai).

10 misit 10 evre havi 100 ezerert lehet mar kapni.

Ugyanott vagy, csak nem dobhat ki a tulaj es igen, a tied lesz. Alberletben gyuloltem, hogy 1 szoget nem uthetek kb a falba a tulaj engedelye nelkul (ami rendben van, csak nekem ez nem fer bele).

2017. aug. 23. 12:53
 5/22 A kérdező kommentje:
Csak azért kérek tanácsot mert én még soha nem laktam külön egy pasival se de viszont most már szerintem itt lenne az ideje megpróbálni mivel most leszek idén 30 éves és nem az a vágyam,hogy a szüleivel éljek hosszú éveken keresztül. Akkor szerintetek is a külön lakás lenne a jobb megoldás? Felvenni kölcsönt és azt fizetni?
2017. aug. 23. 12:58
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

Jézus isten. ilyen idős vagy, és még egy fiatal felnőtt (20-22) értelmi szintjét se ütöd meg?

Nem tudom, mit vársz? Fogjuk a kicsi kezed, és nézzünk neked legjobb THM-mel hitelt és keressünk neked lakást? Vagy ha azt mondjuk hogy juhj ne, ne csináld, akkor maradsz a se**eden mindentől félve?

2017. aug. 23. 13:01
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
mi barmikor zsebbol tudnank vennj Budapesten lakast de alberletben elunk es nem is szeretnenk mostanaban sajat lakast, kb 50-55 eves korunking maradnank alberletben.
2017. aug. 23. 13:06
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
ha hét hónap alatt nem spróroltatok össze két havi kauciót akkor házra valót mikor akartok?
2017. aug. 23. 13:12
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Igen, laktam albérletben, és abban igaza van a barátodnak, hogy a havi 100-120 ezer más zsebébe megy. És soha nem lesz a tiétek. Én is inkabb vennék. Illetve vettem is, hitel nélkül, de még úgy is jobb, mint idegennek fizetni.
2017. aug. 23. 13:35
 10/22 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy a párom még ennyi idő után nem akar belevágni a külön költözésbe korainak tartja meg nem arról van szó,hogy nem lenne rá pénz mer már rég összetudott volna gyűjteni annyit csak hát ugye neki ott van az autója törlesztője azt is részletre vette ami nem volt olcsó most azt fizetgeti vissza. Meg ugye nekem is jól fizető munkahely kéne mert jelenleg csak közmunkán vagyok utána tervezem,hogy nézek egy jobban fizető állást és akkor eltudunk menni.
2017. aug. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!