Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti laknátok albérletben?
Persze. De mi zsebből vettünk lakást.
DE ha nem tellett volna rá, akkor is magunk erejéből, kicsit szűkösebben kijőve, de albiba mentünk volna.
Mi párommal 4 és fél éve távkapcsiban vagyunk. Ő 33F, én 27. Hiába vezettem le neki, hogy ha lakást veszünk, még olcsóbban is jövünk ki, úgyhogy törlesztjük a részleteket, de ő közölte, hogy lakásvásárlás előtt fél évig albérletben akar lakni.
Pedig kb csak 2,5-3 milliót kéne felvenni.
Szóval mi így kénytelenek leszünk albérletbe menni.
Véleményem szerint az albérlet kidobott pénz, mások zsebét úgy hizlalva, hogy közben nem lesz tiéd a lakás.
Aki fixen leakar telepedni egy varosba, annak nincs ertelme alberletezni.
Kifizeted a legalabb havi 100 ezret csak az alberletre (erre jon a rezsi es tarsai).
10 misit 10 evre havi 100 ezerert lehet mar kapni.
Ugyanott vagy, csak nem dobhat ki a tulaj es igen, a tied lesz. Alberletben gyuloltem, hogy 1 szoget nem uthetek kb a falba a tulaj engedelye nelkul (ami rendben van, csak nekem ez nem fer bele).
Jézus isten. ilyen idős vagy, és még egy fiatal felnőtt (20-22) értelmi szintjét se ütöd meg?
Nem tudom, mit vársz? Fogjuk a kicsi kezed, és nézzünk neked legjobb THM-mel hitelt és keressünk neked lakást? Vagy ha azt mondjuk hogy juhj ne, ne csináld, akkor maradsz a se**eden mindentől félve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!