Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiatalok! Laknatok a párotokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Laknatok a párotokkal aki még a szüleivel él?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz a családi hatterem. Minnel hamarabb el innen.... de hazra még nincs pénzem. A párom azt mondta koltozzek hozzájuk de nem tudom hogy milyen lenne ...... felek hogy nem jönnék ki a szüleivel meg hogy megvaltozna a kapcsolatunk ....

Mit tennétek?

2016. jún. 15. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. A párommal szeretnék lakni, nem a szüleivel. Inkább ne költözzünk össze, amíg nem futja egy közös lakásra, albérletre.
2016. jún. 15. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Anyós házába beköltözni?? Soha! Soha! Soha!!!
2016. jún. 15. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy ott vannak a szülők is, elég nagy a ház, 3 fürdő, 3 wc, 2 garázs... nem zavarnánk egymást szerintem. Én örülnék ha ideköltözne a lány, egyébként nekem sem az a célom, hogy itt éljem le az életem de valahonnan el kell indulni és attól, hogy itt alszunk még ugyanúgy szeretjük egymást.
2016. jún. 15. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én beköltöztem a barátomhoz, aki az anyukájával lakik. Azt hittem, hogy minden rendben lesz, mert jól kijöttem az anyukájávál, de NE TEDD!

Alig várom, hogy elköltözzunk, és még 2 és fél hónap, lezdek idegbeteg lenni. És a kapcsolatunkra is hatással a sok visszafolytott nagyon negatív érzés az anyukájával szemben.

Nekem is mondták, hogy ne költözzek, nem hittem senkinek, hát most megkaptam.

Ha van valami kérdésed nyugodtam írj :)

2016. jún. 15. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nem!
2016. jún. 15. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Bizonyos feltételek mellett igen, pl külön fürdő, stb. Úgyis kb csak aludni járunk haza.
2016. jún. 15. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem feltétlen kell külön ház.

Nálunk pl van 3 fürdőszoba, 3 wc, 6 szoba, 2 konyha, meg még sorohatnám. Nagy a ház.

2016. jún. 15. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Van amikor muszáj ideiglenesen. De készülj fel!!!
2016. jún. 16. 02:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Ritkán vezet jóra a menekülésből induló együttélés.
2016. jún. 16. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!