Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szabadidőtök mekkora részét igényelitek a partneretekkel tölteni?
Kíváncsi vagyok, hogy ki mennyi időt szeret tölteni a partnerével.
A szabadidőtökből ha semmi máson nem múlna, mennyit lennétek a partneretekkel, mennyit egyedül, barátokkal, egyéb tevékenységgel stb?
Nemet, kort és hogy mióta vagytok együtt írjatok légyszi.
Köszi!
Aki meg szeret egyedül sok időt tölteni(ami még véletlenül sem azt jelenti, hogy haverokkal bulizni), az egyből alkalmatlan párkapcsolatra?
Partnerrel 50%
Egyedül+hobbik+elfoglaltságok 30% (ebbe bele tartozik az is, hogy egy légtérben vagyunk, de mindkettőnk mást csinál)
Barátokkal 20%.
Nő 29, Férfi 28, 8 éves kapcsolat 5 év együttéléssel
nem te írtad, hanem a kolléganőd.
És ahhoz nekem mi közöm, hogy mások miket írnak? :D Nekem is fura, hogy olyan keveset akar valaki a párjával lenni, de akkor én nem választok páromnak ilyen embert, aztán kész :D Ha meg találsz olyat, akinek hasonló igényei vannak, akkor toljátok ezerrel és legyetek boldogok :D Felőlem midenki azt csinál amit akar :D
Csak fura volt a válasz, miszerint csak az "alig vagyok a párommal", meg a "budira is együtt megyünk" létezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!