Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szabadidőtök van ismerkedni a nyáron? Társkeresés/találás szempontjából hogy alakult eddig a nyarad?
Eddig? Sehogyan sem.
Június óta helyettesítgetek, egy fajta munkát 3-man végzünk, és ha 1-ik nincs akkor 2-en csináljuk és ez olyan munka ami 24-24-be megy azaz 24 meló 1 nap otthon és ez már 3 hete tart, azaz másnap már hulla vagy, és olyan sápadt vagyok már mint egy hulla.
Időm nem volt még és fáradt is voltam, majd 2 hét múlva szabin leszek 1 hétig majd akkor lesz lehetőségem rá, hogy bármit is kezdjek.
Szóval utálom ezt a nyári időszakot.
Sajnos március óta barátnő sincs, szóval eddig elég szarul telt a nyár és fingom nincs mikor lesz jobb.
Hát...cefetül :D
Nem aggódom,vagy csak még nem.
nem érdekel, ezért nem is keresek, de amúgy se tolonganak a pasik. :D de ennek most inkább örülök, nem szeretnék ilyenekkel foglalkozni.
21L
Nem keresek társat, nem ismerkedek jelenleg.
Viszont múltkor tettem egy próbát, hátha rosszul állok hozzá. Tinder app feltesz, egyik match-ből randi összehoz. A találkozó után legalább tapasztalatból mondhatom, hogy nekem most nem kell semmilyen lány :D Viszont, ha ráfeküdnék a témára szerintem sikeres nyár lenne. Minap egy koncerten is kiszemelt egy lány magának meg ilyenek. Jaa és szabadidőm is lenne elég az ismerkedésre.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!