Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magasság hátrány párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasság hátrány párkeresés szempontjából? 21F

Figyelt kérdés
190 cm vagyok, úgy érzem kicsit hátrányos helyzetű, bár nem annyira mint az alacsonyak. Igazából csak az a baj, hogy nehezen tudok alakot formálni így.
2015. jún. 24. 19:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem hátrány, főleg a 150 cm-s csajok imádni fognak.
2015. jún. 24. 19:08
 2/18 anonim ***** válasza:

Olvasd el az Arnold Schwarzenegger: A testépítés nagy enciklopédiája című könyvet, abból nagyon sok mindent tanulhatsz! :)

Kérdésedre a válasz: Nem! :)

2015. jún. 24. 19:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen, egy 190 centis nő esetében mindenképp hátrányt jelent a magassága az ismerkedésnél.
2015. jún. 24. 19:09
 4/18 anonim ***** válasza:
szia magasvékony! nem hátrány inkább előny ! mit szóljak én aki alacsonynak született? esélyem sincs a boldog párkapcsolatra
2015. jún. 24. 19:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jún. 24. 19:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Elolvastam én már sok mindent a testépítéssel kapcsolatban, rendesen csinálom amit kell, de a genetikám bekorlátoz.
2015. jún. 24. 19:16
 7/18 anonim ***** válasza:

Ez alkat kérdése is, ha cérna vékony vagy hozzá, az nem olyan szerencsés, de idővel úgyis terebélyesedsz majd :D

Ha nem vagy cérnavékony, vagyis minimum 85-90 kg környékén megvagy akkor nem gáz... sőt. A csajok buknak a magas pasikra. Nekem is volt 2m-es pasim, bár a vőlegényem csak 178 cm, szóval kit érdekelnek a centik?! Hajrá!

2015. jún. 24. 19:49
 8/18 anonim ***** válasza:

valakinek kifejezetten tetszenek a nagyon magas nagyon vékony pasik (általában a rocker-művész lányoknak, én úgy vettem észre)

de persze nem mindegy hogy átlagos alakod van, vagy kifejezetten vékony. átlagos alakkal több lánynál lehet sikered. mondjuk ha 190 cm vagy akkor olyan ~90 kg

2015. jún. 24. 19:50
 9/18 anonim ***** válasza:
190 centi semmiképp nem túl sok. Még ha vékony is vagy, vagy szálkásan izmos. Csak figyelj a testtartásodra, mert a magas emberek sokszor tudat alatt is azzal kompenzálnak, hogy begörbítik a hátukat, ami sokkal rosszabb, mint a magasság önmagában.
2015. jún. 24. 19:52
 10/18 A kérdező kommentje:
85kg vagyok most. Hízni tudnék akár 10-15kg-ot, de az főleg zsír lenne, rettentő nehezen izmosodom/formásodom.
2015. jún. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!