Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasság hátrány párkeresés szempontjából? 21F
Figyelt kérdés
190 cm vagyok, úgy érzem kicsit hátrányos helyzetű, bár nem annyira mint az alacsonyak. Igazából csak az a baj, hogy nehezen tudok alakot formálni így.2015. jún. 24. 19:06
11/18 anonim válasza:
Nem értem mi a problémád,ehhez a magassághoz pont jó a súlyod.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok izmos. És úgy tűnik nyáron edzeni sem fogok tudni, tuti lefogyok majd. De utána egy év alatt összeszedem majd magam.
2015. jún. 24. 20:04
13/18 anonim válasza:
ha felszedsz 5 kiló izmot és 10 kiló zsírt még az is simán jó :D nem baj ha kicsit nagyobb darab egy pasi (bár 190 centin azért elég jól eloszlik 10 kiló), de inkább magadnak felelj meg
14/18 anonim válasza:
Nem! Én imádom az ilyen 190 cm körüli pasikat, bár az még jobb, ha az illető nem túlzottan vékony... de ha már ilyen magas vagy, akkor nálam tuti van egy piros pontod ;)
15/18 A kérdező kommentje:
én szálkásan izmos szeretnék lenni, nem nagy darab zsíros.
2015. jún. 24. 20:06
16/18 A kérdező kommentje:
és az a baj, hogy nem oszlik el, durván csak a hasamra hízok.
2015. jún. 24. 20:07
17/18 anonim válasza:
Semmi gond, szerintem a probléma csak a fejedben létezik. Ne az legyen a cél, hogy így vagy úgy nézz ki és ezért edzőterembe edzed magad.
Itt a nyár járj el kajakozni, úszni. Nőként nekem sokkal jobban tetszenek a természetes izmok, amik funkcionálisan egy-egy sportból kifolyóan alakulnak ki, mint a direkt ráedzett izmok. Pl. mint említettem egy kajakos, vagy futó, úszó izomzata. És nyilván nem az olimpiai szintre gondolok, mert ott már sok más is van. Csak akin látszik, hogy heti 2-3x edz valami természetes módon, nem súlyzóval. Az a legszebb és görcsölni sem kell.
18/18 anonim válasza:
Inkább előny. Én alacsony vagyok, szóval soha nem lesz emiatt kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!