Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, az elvárás, amiből az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, az elvárás, amiből az idők során leadtatok, leendő partneretekkel szemben?

Figyelt kérdés

2016. aug. 21. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Az orgazmusrol szex közben
2016. aug. 21. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
14%

Legyen okos. Ilyen csaj nincs...

Vagy ha van, akkor rájött már rég, hogy lehet cafka nyugodtan, nem ítélik el érte. Ha meg cafka, akkor nem kell.

2016. aug. 21. 15:38
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

#2 Pedig léteznek még okos (nem cafka!) nők. ;)

Nekem soha nem voltak nagy elvárásaim, úgyhogy nem volt miből leadnom. :)

2016. aug. 21. 15:42
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Igazából én csak a külsőből adtam le, a belső tulajdonságok maradtak. A szex terén viszont kicsit nőttek az elvárások.
2016. aug. 21. 15:50
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

3. Okos, nem ribizli és nem azért van egyedül, mert annyira válogatós, hogy senki se jó neki?

Én olyat még soha sem láttam.

Lehet van. Tisztességes politikus is biztos van...

2016. aug. 21. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem csak nőttek az elvárásaim.

Volt egy csomó, amikkel nekiindultam a párkeresésnek, és időnként kipróbáltam, milyen az, ha olyannal jövök össze, aki egyik-másiknak nem felel meg, csak sírás és bánkódás lett az eredménye, semmi jó. Persze, az, hogy egyes elvárásoknak nem felelt meg valaki, az nem jelenti azt, hogy másnak meg nem, de aminek meg megfelelt, annak meg nagyon, és ez nekem nagyon tetszett, ergo a következő kapcsolatban már az is elvárás volt, hogy az mindenképpen stimmeljen, és voilá! Kész is az instant elvárás-növekedés. 17 éves korom óta, amióta elkezdtem ezt a pasizós témát, nagyjából megtriplázódtak az elvárásaim mind számban, mind a követelmények szigorában.

2016. aug. 21. 15:55
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
A nők idővel egyre komolyabb kapcsolatot szeretnének és minél komolyabb elkötelezettséget követel meg egy nő, annál lejebb kell adni a igényeit a külsőt illetően. Jópasit ingyenszex-szel lehet megkapni, családalapításra, házasságra csak az átlaglúzert lehet rávenni.
2016. aug. 21. 16:01
 8/15 Titusztitusz ***** válasza:
80%
Semmilyen elvárásomrol nem mondtam még le az idők folyamán...Inkább addig kerestem és vártam,amíg találtam olyan valakit,aki TÖKÉLETESEN MEGFELELT az elvárásaimnak...Amennyiben nem találtam volna,úgy alighanem agglegényként éltem volna le az egész életemet...
2016. aug. 21. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Soha, semmilyen elvárásom nem volt. Talán, ezért is élünk boldogan.
2016. aug. 21. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Még eddig semmiből.

A külső elvárásból kellene leadnom - ami nem könnyű -, mert eddig csak nálam jóval szebb lányok tetszettek meg úgy igazán.

2016. aug. 21. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!