Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, az elvárás, amiből az idők során leadtatok, leendő partneretekkel szemben?
Legyen okos. Ilyen csaj nincs...
Vagy ha van, akkor rájött már rég, hogy lehet cafka nyugodtan, nem ítélik el érte. Ha meg cafka, akkor nem kell.
#2 Pedig léteznek még okos (nem cafka!) nők. ;)
Nekem soha nem voltak nagy elvárásaim, úgyhogy nem volt miből leadnom. :)
3. Okos, nem ribizli és nem azért van egyedül, mert annyira válogatós, hogy senki se jó neki?
Én olyat még soha sem láttam.
Lehet van. Tisztességes politikus is biztos van...
Nekem csak nőttek az elvárásaim.
Volt egy csomó, amikkel nekiindultam a párkeresésnek, és időnként kipróbáltam, milyen az, ha olyannal jövök össze, aki egyik-másiknak nem felel meg, csak sírás és bánkódás lett az eredménye, semmi jó. Persze, az, hogy egyes elvárásoknak nem felelt meg valaki, az nem jelenti azt, hogy másnak meg nem, de aminek meg megfelelt, annak meg nagyon, és ez nekem nagyon tetszett, ergo a következő kapcsolatban már az is elvárás volt, hogy az mindenképpen stimmeljen, és voilá! Kész is az instant elvárás-növekedés. 17 éves korom óta, amióta elkezdtem ezt a pasizós témát, nagyjából megtriplázódtak az elvárásaim mind számban, mind a követelmények szigorában.
Még eddig semmiből.
A külső elvárásból kellene leadnom - ami nem könnyű -, mert eddig csak nálam jóval szebb lányok tetszettek meg úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!