Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az, az elvárás, amiből az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, az elvárás, amiből az idők során leadtatok, leendő partneretekkel szemben?

Figyelt kérdés

2016. aug. 21. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Kicsit rosszul fogalmaztam. Olyan lány tetszett, aki nem egy kategóriában volt velem.
2016. aug. 21. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:

1, Legyen teljes mértékben megbízható és ha mellettem dönt, akkor maradjon is mellettem. A házasságok nagy része válással végződik, miért pont én lennék a szerencsés? Ráadásul egyik lány ismerősöm sincs az ilyen szintű megbízhatóság közelében.

2, Fogadja el, hogy egy férfinak is vannak gyengeségei. A környezetemben ilyen nőt sem láttam még. Ha az illetőről kiderült valami lelki gyengeség, kevésbé tartották a barátnői férfinak.

3, Legyen érett gondolkodású. 24 vagyok, szóval ebben a korosztályban keresgéltem. A huszonéves lányok szinte mind ugyanolyan szinten vannak, mint a 16-18 évesek. Érettnek és komolynak tartják magukat, de nem azok.

2016. aug. 21. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nőttek az elvárásaim és ez így van jól.
2016. aug. 21. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem leadtam az elvárásaimból, hanem kikristályosodtak. Pl. 16 éves koromban úgy gondoltam, hogy csak olyannal fogok kezdeni, akinek diplomája van/lesz. Ma azt mondom, nem kell diplomájának lennie, mert semmit nem jelent, viszont legyen talpraesett, képezze magát, ha balul ütne ki valami a szakmájában, legyen alternatívája, és mindig törekedjen a jobbra. 16 éves koromban is ugyanerre vágytam, csak azt hittem, ez egyenlő a diplomával.

És nőttek. Megtapasztaltam, mire van szükségem egy társban, mik azok a tulajdonságok, amikkel vagy amik nélkül nem tudnék együtt élni valakivel.

2016. aug. 21. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy értelmes dolgokról tudjak vele beszélni, vagy legyen közös érdeklődésünk. Ezeket esélytelennek találom. Lassan már minden elvárásom megszűnik. (22/f)
2016. aug. 21. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!