Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, az elvárás, amiből az idők során leadtatok, leendő partneretekkel szemben?
1, Legyen teljes mértékben megbízható és ha mellettem dönt, akkor maradjon is mellettem. A házasságok nagy része válással végződik, miért pont én lennék a szerencsés? Ráadásul egyik lány ismerősöm sincs az ilyen szintű megbízhatóság közelében.
2, Fogadja el, hogy egy férfinak is vannak gyengeségei. A környezetemben ilyen nőt sem láttam még. Ha az illetőről kiderült valami lelki gyengeség, kevésbé tartották a barátnői férfinak.
3, Legyen érett gondolkodású. 24 vagyok, szóval ebben a korosztályban keresgéltem. A huszonéves lányok szinte mind ugyanolyan szinten vannak, mint a 16-18 évesek. Érettnek és komolynak tartják magukat, de nem azok.
Nem leadtam az elvárásaimból, hanem kikristályosodtak. Pl. 16 éves koromban úgy gondoltam, hogy csak olyannal fogok kezdeni, akinek diplomája van/lesz. Ma azt mondom, nem kell diplomájának lennie, mert semmit nem jelent, viszont legyen talpraesett, képezze magát, ha balul ütne ki valami a szakmájában, legyen alternatívája, és mindig törekedjen a jobbra. 16 éves koromban is ugyanerre vágytam, csak azt hittem, ez egyenlő a diplomával.
És nőttek. Megtapasztaltam, mire van szükségem egy társban, mik azok a tulajdonságok, amikkel vagy amik nélkül nem tudnék együtt élni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!