Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy elvárás, hogy a leendő...

Nagy elvárás, hogy a leendő párom ne dohányozzon? Ez már "válogatós" kategória, vagy azért ennyit még elfogadtok?

Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amikben alkuképes vagyok, de ebben nem. Vannak dohányzó haverjaim, kollégáim, barátaim, távolabbi rokonaim, de velük nem élek egy fedél alatt. Szóval nem vagyok eleve a dohányzók ellen, nem emiatt, csak a szervezetem nem tolerálja jól.
2015. febr. 20. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne?

A dohányos olyan mint a drogos én sem állnék össze dohányossal.

2015. febr. 20. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Régen dohányoztam, expárom pedig nem, nem zavarta, elfogadó volt nagyon ebből a szempontból. Azóta leszoktam, és érzem nagyon, hogy mennyire büdös egy dohányos ember - bocs a dohányosoktól, ők maguk ezt nem érzik, de tényleg azok.

Most egyedülálló vagyok, de elsősorban nem dohányzó lánnyal jönnék össze.

2015. febr. 20. 10:36
 3/11 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Befolyásol téged, hogy az itteni emberek mit gondolnak az elvárásaidról? Meg egyébként is: ha egy lány nem dohányzik, akkor nyilván nem zavarja ez az elvárásod, ha igen, akkor pedig teljesen mindegy, hogy zavarja-e, mert te nem jönnél vele össze.
2015. febr. 20. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én pasi vagyok, de én se jönnék össze dohányzó lánnyal. Alkalmilag igen, de rendes barátnőnek nem kéne.

Miért is nem?

Mert büdös, ez az első és legnyomosabb érv.

Másodszor, azért, mert rengeteg pénz a cigi, és egy olyan emberrel kár bármit is tervezni, aki a fizetése jelentős részét arra költi, hogy kifújja a száján és az orrán.

Harmadszor meg azért, mert függő, és látszik, hogy valami nagyon nincs rendben a lelkivilágával. Persze, nem lehet mindenki tökéletes, de a feszkót le lehet vezetni ezer más dologgal (sport, művészet, stb.)....a lehető legnyomorékabb dolog, ha valaki így vezeti le.

Negyedszer meg azért, mert az ilyen ember úgy sem él többnyire sokáig, vagy ha mégis, 40-50 felett már egy roncs. Kinek kell az ilyen?

2015. febr. 20. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, bocsi, de bődületes baromságokat hoztál fel érvként, leszámítva az elsőt.
2015. febr. 20. 11:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Nő vagyok.

Illetve ez egy olyan dolog nálam, hogy minden más klappolhat, ha dohányzik az illető, nem akarok vele összejönni.

Volt olyan munkahelyem, ahol erősen dohányzók közvetlen közelében dolgoztam, és közel volt a dohányzásra kijelölt hely is, és nem tudtam rendesen dolgozni, a szemem fájt, könnyezett, a fejem megfájdult. A tartósan ilyen közegben rosszul érzem magam.

2015. febr. 20. 11:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Persze van más is, amiből nem engedek, és teljesen elfogadott, hogy azokból nem engedek, de erre az indokra láttam már, hogy kevésbé reagálnak elfogadóan. Azért merült fel a kérdés. Sok dohányzó elvárja, hogy elfogadják az ő szokásukat (olyat is tudok, aki nem szereti, hogy dohányzik, de letenni gyenge, és ha épp másokkal ez téma, akkor mondja, hogy "de ti ne is kezdjétek el"), de nem mindegyikük fogadja el, ha ez elutasítási okként felmerül.
2015. febr. 20. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:

"Utolsó, bocsi, de bődületes baromságokat hoztál fel érvként, leszámítva az elsőt."

Aha, mert gondolom te ies egy nyomorék cigis vagy dohányos lobbista gyík vagy, így fáj neked ha valaki nem rajong a büdös szátokért.

2015. febr. 20. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nagy elvárás. Ha neked ez ellenszenves, igenis nyugodt szívvel elutasíthatsz emiatt bárkit. A cigifüst tényleg nagyon büdös tud lenni. Nem lehet valami jó így odabújni valakihez is. Arról meg már nem is beszélve, hogy a füst nagyon betudja inni magát a ruhákba is. Egy idő után a ruháid teljesen büdösek lennének.
2015. febr. 20. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
8as válaszoló, abszolút nem találtad el, életemben nem gyújtottam még rá egy szálra sem. :D Viszont baráti, családi körben is több a dohányos, édesapám 30 éve napi 2 doboz cigit szív például, és tudom, mekkora gyökérséget dumálsz. :D Talán nem is gyökérséget, inkább az ostoba, beszűkült látókörű általánosítás kifejezéssel jellemezném a hozzáállásod. És ha megkérhetlek, ne beszélj se rólam, se emberek bizonyos csoportjáról ilyen gusztustalan stílusban. Mondjuk úgyis téged bírál ez is, nem a dohányosokat meg engem. :) További szép napot.
2015. febr. 20. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!