Nagy elvárás, hogy a leendő párom ne dohányozzon? Ez már "válogatós" kategória, vagy azért ennyit még elfogadtok?
Miért lenne?
A dohányos olyan mint a drogos én sem állnék össze dohányossal.
Régen dohányoztam, expárom pedig nem, nem zavarta, elfogadó volt nagyon ebből a szempontból. Azóta leszoktam, és érzem nagyon, hogy mennyire büdös egy dohányos ember - bocs a dohányosoktól, ők maguk ezt nem érzik, de tényleg azok.
Most egyedülálló vagyok, de elsősorban nem dohányzó lánnyal jönnék össze.
Hát nézd, én pasi vagyok, de én se jönnék össze dohányzó lánnyal. Alkalmilag igen, de rendes barátnőnek nem kéne.
Miért is nem?
Mert büdös, ez az első és legnyomosabb érv.
Másodszor, azért, mert rengeteg pénz a cigi, és egy olyan emberrel kár bármit is tervezni, aki a fizetése jelentős részét arra költi, hogy kifújja a száján és az orrán.
Harmadszor meg azért, mert függő, és látszik, hogy valami nagyon nincs rendben a lelkivilágával. Persze, nem lehet mindenki tökéletes, de a feszkót le lehet vezetni ezer más dologgal (sport, művészet, stb.)....a lehető legnyomorékabb dolog, ha valaki így vezeti le.
Negyedszer meg azért, mert az ilyen ember úgy sem él többnyire sokáig, vagy ha mégis, 40-50 felett már egy roncs. Kinek kell az ilyen?
Nő vagyok.
Illetve ez egy olyan dolog nálam, hogy minden más klappolhat, ha dohányzik az illető, nem akarok vele összejönni.
Volt olyan munkahelyem, ahol erősen dohányzók közvetlen közelében dolgoztam, és közel volt a dohányzásra kijelölt hely is, és nem tudtam rendesen dolgozni, a szemem fájt, könnyezett, a fejem megfájdult. A tartósan ilyen közegben rosszul érzem magam.
"Utolsó, bocsi, de bődületes baromságokat hoztál fel érvként, leszámítva az elsőt."
Aha, mert gondolom te ies egy nyomorék cigis vagy dohányos lobbista gyík vagy, így fáj neked ha valaki nem rajong a büdös szátokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!