Van olyan szingli lány aki nem akar szexkapcsolatot, mert annyira valogatós, de szivessen kiélné magát fétis játékokkal?
Kérdező, szerinted mégis miért menne bele egy nő ilyenbe? Neki mi lenne benne a jó, egy vadidegen és minden jel szerint beteg figura fantáziájának eleget tenni? Például, ha te ilyen perverz alak vagy, aki lábtörlőként fetreng a földön és nők izzadt talpát akarod szaglászni, az szerinted a nőnek olyan piszkosul izgalmas? Ülni egy széken egy órán át, a fejed fölé tartani a lábát... unalmas. Közben te lihegsz, hörögsz, fogdosod magad... ebben semmi csábító. És mindegy milyen fétis, ne fárassz azzal, hogy nem lábfétis.
Nem szex, csak élje ki magát... na igen.
4-es troll!
Ki irta hogy lábimadó vagyok,Te szerencsetlen?
A többi amit meg még hozzátettél Arra inkább nem is reagálnék!!!!Figyelj szerintem ha nem tudod miről van szó szerintem hÚzd el a beled!Köszi!Tipli!
Szerintem kettőnk közül én tudom mit akarok,nehogy már Te jobban tudd!Figyelj a tipli szón mit nem lehet érteni!
Azert Nem irtam angolul,franciául vagy németül mert szerintem a magyart is nehezzen érted meg!!!!A jelek erre utalnak,Te fogyatékos!Unalmas vagy az a helyzet!!!
Amugy Te Hol olvastál kuncsorgást Te agyoniskolázott?-D
Nevetséges vagy!Frusztráltak az olyan szépségek mint Te akik anonim oldalokon próbálják magukat felsőbb rendûnek beállitani,csak Sajnos Még én is Nevetek rajtad hogy mennyire ostoba vagy!!!!!!
Te Bunko egy nap hány ember kérdésébe tenyerelsz bele?
A draga jó anyukad nem tanitott meg a jómodorra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!