Nagy elvárás, hogy a leendő párom ne dohányozzon? Ez már "válogatós" kategória, vagy azért ennyit még elfogadtok?
Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amikben alkuképes vagyok, de ebben nem. Vannak dohányzó haverjaim, kollégáim, barátaim, távolabbi rokonaim, de velük nem élek egy fedél alatt. Szóval nem vagyok eleve a dohányzók ellen, nem emiatt, csak a szervezetem nem tolerálja jól.2015. febr. 20. 10:17
11/11 anonim válasza:
Nem nagy elvárás, mondom ezt dohányosként, bár nem voltam még emiatt elutasítva - ez mégiscsak egy olyan dolog, ami az ismeretség legelején kiderül, így gondolom ha valakit zavart volna, az nem is próbálkozott többel.
Volt olyan exem, aki nem dohányzott, tolerálta, de persze én is figyeltem rá, hogy ritkán gyújtsak rá, ha vele vagyok. Működött, de őszintén sokkal jobb, hogy mostani párommal mindketten dohányzunk. Megvan a saját kis rituálénk rá. Így én inkább egy dohányos mellett tenném a voksom, ha nem is jelentem ki, hogy elvárás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!