Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek, hogy házasság, együttélés esetén nem lesz szabadidőtök, nem esz időtök magatokra?
Ezért kell olyan házastársat találni, akinek hasonló igényei vannak ebben, mint neked.
Olyat kell találni, akinek ugyanúgy van igénye a másik nélkül eltöltött szabadidőre, mint neked.
El lehet válni, ha túl nagy gondok lennének. Amúgy csak egy normális és értelmes emberrel kell összejönni és nem lesznek gondok pl. a külön töltött időkből, mert megérti, hogy bizony erre is szüksége van az embereknek, akármekkora is az a szerelmem.
L
Annyi szabadideje van mint egy házatlannak :)
Szerintem időd ugyanannyi lesz, max. alapjáraton többet leszel vele, mivel egy lakásban éltek. Nálunk mindenkinek meló után van szabad ideje. Néha együtt edzünk, néha külön, mert én még intézek valamit, ő meg menne pihenni vagy fordítva. Nem "nyolctólfélötig" dolgozunk, így vagy előre megbeszéljük az elkövetkező max. 2 napot vagy aki épp végzett a melóval ír a másiknak. Hol vagy, találkozunk-e ki vásárol be, merre jársz, hol csatlakozzak, vagy most nem mert x dolgot szeretnék csinálni és ekkor vagy akkor érek haza.
Gyerekvállaláskor... hmm.. az megint más kérdés, de abban nem vagyok járatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!