Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hátha valaki hasonló cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátha valaki hasonló cipőben jár mint én, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

23/L

2 éve élek együtt a barátommal. Azt már nem tudom mikor figyeltem fel egy furcsa szokására...rengeteg balhénk,vitánk volt már belőle és mindegyik alkalommal nekem adott igazat a végén, de aztán mindig rábukkantam valamire, újra és újra, számtalanszor megígérte, hogy nem csinál ilyet, beismerte hibáját. Ami az volt, hogy interneten kiskorúakról nézegetett intim videókat, képeket. A telefonjában is találtam ilyen képeket, amiket véletlenül hagyhatott benne, mert tudja, hogy kutakszok utána,az ilyen dolgok miatt...nem tudom magam visszafogni, de nem is hiszem, hogy kéne ilyen esetben...nem hagyott nyugodni a dolog, ezért folyton folyvást kutattam az előzményei és e-mailjei között..kisebb vagy nagyobb időközönként mindig találok valamit, pl most is, csak már úgy érzem, hogy jobb lenne, ha meg se ismertem volna...de másrészről segíteni akarok neki, hogy ez a dolog amit érez, ne vegye a hatalma alá,..ne érezzen késztetést..olvastam már utána a pedofíliának..az ő agyukban nem úgy zajlanak a dolgok,..tudjátok..a vonzódás stb.. szeretném kigyógyítani, de úgy érzem kevés vagyok..másrészről elég kibírhatatlan természet,..kicsit hosszú lett, de így sincs benne minden. Az eddigiek alapján szeretném kérni véleményeteket, ti mit csinálnátok? Hogyan látnátok a legjobbnak ezt a helyzetet?

2017. aug. 2. 16:21
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Rávenni, hogy menjen el pszichológushoz, nem lesz egyszerű...megpróbálok rá hatni...megelőzni a bajt
2017. aug. 4. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!