Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki jár hasonló cipőben?
Ujra es ujra ossze torok.mar nem vagyok baratnommel,valoszinuleg mar massal kavar de mindig mely pontra kerulok.Hianyzik vele akarok lenni,ha meglatom,hogy mast lajkol vagy hasonlo darabokra hullok,remenytelen szerelem...kinek telnek meg igy a mindennapjai?
Egyre rosszabbul birom mar...remenytelen szamonra minden.
Keresni nem merem,hogy be egek mert mar massal akar lenni,szeret meg o is tudom,multkor ilyen fajdalmas idezetet osztott meg bele halok ha mase lesz...
Szakítás után normális.
Sajnos naponta néztem én is mit irt / rakott ki,ki liekolta stb..bármennyire is ez csak a facebook.
Idővel jobb lesz.Foglald le magad.
Lègy haverokkal,és ha kész vagy rá akkor lèpj tovább,keress magadnak valakit.
Ha szereted és ő is téged akkor mi a probléma?
Szedd össze a tökeidet és mond el neki,hogy szereted és újra szeretnéd kezdeni.
Ha újra az a válasza hogy nem,akkor pedig fogadd el és lépj tovább.
Csak akarat kell mindenhez..
Utolsó egy kapcsolathoz ket ember kell nem?
Akivel valoszínű hogy kavar tudja hogy feltekeny vagyok ra...es mar egyszer egyutt voltak 2honapig...aztan megint ki belultem vele...most megint fel vettek a kapcsolatot mi meg szet mentunk...valoszinu hogy kavarnak igy is mondjam el neki????? Mit ernek el vele? Mire lenne jo? Es ha mar meg tetszett neki a srac esetleg szereti?
Abban a percben fel akasztom magam.ha ezt meg tudom..:/
Kozossegi oldarol valo leirarkozas nem megy mert tudni akarom mi van vele es erdekel!! Nem birnam nelkule...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!