Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek, jártatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek, jártatok már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Szóval járok egy lánnyal másfél éve. Ő a 2. lány úgy komolyan az életemben. 23 éves vagyok ő is ennyi. Igazából ő olyan társ, amilyenre mindig is vágytam, megértő, ragaszkodó, elviseli a hülyeségeim, azonos hullámhosszon vagyunk. Ő sokszor beszél olyanokról, hogy "ha majd együtt élünk, ha majd gyerekeink lesznek", viszont én megijedek az ilyen dolgoktól, nem merek még ennyire előre gondolni. Még 3 évig egyetemre járok, nem áll rá az agyam, hogy ilyenekre gondoljak. Emellett a nagyobb gond az, hogy ha bulizni megyünk a haverokkal, és meglátok egy szép lányt, odamegyek, és felkérem táncolni. Volt már többször, hogy a táncon kívül több is lehetett volna, de ilyenkor mindig megálljt parancsoltam magamnak, és otthagytam a lányt. Viszont félek, mi lesz, ha egyszer csak elcsattan egy csók. Nem igazán értem magam, hiszen tényleg nagyon jól megértjük egymást a barátnőmmel, nagyon szép lány is, de valahogy mindig rám jön a vadászösztön aznap este, reggel pedig bánt a dolog, hogy hogyan lehettem ilyen hülye. Voltatok már hasonló cipőben?

2013. jan. 24. 04:24
 1/10 anonim ***** válasza:

"Viszont félek, mi lesz, ha egyszer csak elcsattan egy csók."

Ezt úgy mondod, mintha nem rajtad múlna...

2013. jan. 24. 04:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy ha mondjuk egy fullos leányzó odajönne hozzám, nem vagyok benne biztos, hogy kapásból elutasítanám.
2013. jan. 24. 04:30
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha bizonytalankodsz, akkor meg sem érdemled a barátnődet.
2013. jan. 24. 04:39
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Legalább nem vagy álszent. Viszont próbálj meg uralkodni magadon, vagy akkor inkább hagyd el a barátnődet. Ne csald meg szegényt, mert nagyon megbántanád, főleg, ha ő már ilyen hosszú távú terveket sző veled.
2013. jan. 24. 05:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha odajön egy fullos csaj, hogy ott rögtön bedobhatod neki a málnásba, akkor bedobod a kapcsolatodat egy kalandért? embeeeeer :)
2013. jan. 24. 06:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a barátnőd, nem vagy neki való, nem vagy megbízható. Bulizd ki magad, majd később ráérsz még megállapodni.
2013. jan. 24. 06:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem abból, hogy ott van még benned a vadászösztön és hogy nem vagy biztos magadban egyértelműen látszik, hogy nem akarod még lekötni magad egy komoly kapcsolatban. Szerintem inkább most lépj, minthogy megcsalás legyen a vége. A barátnőd sokkal előbbre tervez, mint te és minnél többet vagytok együtt ő annál biztosabb lesz abban, hogy neki te vagy a nagy ő. Én is megjártam, hogy a barátom akkor döbbent rá, hogy lehet mégsem jó ez így amikor már arról volt szó, hogy külföldre költözünk és jaj de jó lesz...
2013. jan. 24. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
A barátnőd valószínűleg érettebb, mint te.
2013. jan. 24. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen fajta viselkedésre nem mentség az,hogy fiatal vagy,vagy hogy a leányzó "fullos".Ha az ember szereti a párját,egyszerűen ilyen meg sem fordul a fejében.

Éljed ki a vadász ösztönödet,a barátnődet engedd el,talál jobbat,te meg majd keseregj ugyan itt pár év múlva,hogy volt egyszer egy rendes barátnőd,most meg nem találsz.

Már bocs....

2013. jan. 24. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaja, éretlen vagy, és nem érdemled meg őt.

Persze ezen változtathatsz, mindjárt azt felhasználva, hogy ilyen válaszokat kaptál. Csak rajtad múlik, hogy milyen ember vagy. Előre szólok, hogy máskülönben szépen el fogod őt veszíteni, és csak sebeket fog magával vinni tőled, és 10 év múlva mindent megadnál majd azért, hogy visszautazhass a múltba, és teljesen máshogy reagálhass és viszonyulhass az ő ilyen szintű, komoly és értékes ragaszkodásához. De nem fogod tudni megtenni.

MOST viszont tudsz változtatni, most vagy mellette. Nőj föl. Egyébként voltam hasonló cipőben, és én így tettem.

Egy férfitársad.

2013. jan. 25. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!