Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátha valaki hasonló cipőben jár mint én, ti mit tennétek?
23/L
2 éve élek együtt a barátommal. Azt már nem tudom mikor figyeltem fel egy furcsa szokására...rengeteg balhénk,vitánk volt már belőle és mindegyik alkalommal nekem adott igazat a végén, de aztán mindig rábukkantam valamire, újra és újra, számtalanszor megígérte, hogy nem csinál ilyet, beismerte hibáját. Ami az volt, hogy interneten kiskorúakról nézegetett intim videókat, képeket. A telefonjában is találtam ilyen képeket, amiket véletlenül hagyhatott benne, mert tudja, hogy kutakszok utána,az ilyen dolgok miatt...nem tudom magam visszafogni, de nem is hiszem, hogy kéne ilyen esetben...nem hagyott nyugodni a dolog, ezért folyton folyvást kutattam az előzményei és e-mailjei között..kisebb vagy nagyobb időközönként mindig találok valamit, pl most is, csak már úgy érzem, hogy jobb lenne, ha meg se ismertem volna...de másrészről segíteni akarok neki, hogy ez a dolog amit érez, ne vegye a hatalma alá,..ne érezzen késztetést..olvastam már utána a pedofíliának..az ő agyukban nem úgy zajlanak a dolgok,..tudjátok..a vonzódás stb.. szeretném kigyógyítani, de úgy érzem kevés vagyok..másrészről elég kibírhatatlan természet,..kicsit hosszú lett, de így sincs benne minden. Az eddigiek alapján szeretném kérni véleményeteket, ti mit csinálnátok? Hogyan látnátok a legjobbnak ezt a helyzetet?
Na ez durva.
A pedofília betegség. Te nem fogod tudni kigyógyítani, szakembereknek sem sikerül, csak annyit lehet elérni, hogy tudjon uralkodni magán az illető, ne molesztáljon kiskorút.
Én a helyedben leülnék vele beszélni, ismerje fel, hogy beteg, és keressen fel szakembert.
A szexuális beállítottság nem változtatható.
Pont úgy nem fog ő se meggyógyulni, ahogy belőled se lesz senki kedvéért leszbikus.
Én biztosan szakítanék vele. Nem tudnék megbékélni a tudattal, hogy csak pótlék vagyok, mert a valós vágyait nem élheti ki.
Gyerekvállalás ugye szóba se jöhet, teljesen érthető okokból. (Tele vannak a hírek a saját apjuk által zaklatott gyerekekkel!)
Ráadásul azt írod, hogy amúgy is nehéz természet.
El nem tudom képzelni, hogy mit eszel ilyen alakon.
Őszintén? Szerintem ez csak rosszabb lesz. Tudom, hogy nem esik jól amit most írok, de én az ilyeneket (is) kiirtanám. Most még csak képeket gyűjt, de 1 év múlva mi lesz? Meddig menne el?
Ráadásul ha komolyra fordulna az ügy és megkörnyékezne pl.egy 10 évest amíg együtt vagytok, téged is valamilyen szinten elővesznek. Én összepakolnám a cuccaimat és elmennék a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!