Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hátha valaki hasonló cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátha valaki hasonló cipőben jár mint én, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

23/L

2 éve élek együtt a barátommal. Azt már nem tudom mikor figyeltem fel egy furcsa szokására...rengeteg balhénk,vitánk volt már belőle és mindegyik alkalommal nekem adott igazat a végén, de aztán mindig rábukkantam valamire, újra és újra, számtalanszor megígérte, hogy nem csinál ilyet, beismerte hibáját. Ami az volt, hogy interneten kiskorúakról nézegetett intim videókat, képeket. A telefonjában is találtam ilyen képeket, amiket véletlenül hagyhatott benne, mert tudja, hogy kutakszok utána,az ilyen dolgok miatt...nem tudom magam visszafogni, de nem is hiszem, hogy kéne ilyen esetben...nem hagyott nyugodni a dolog, ezért folyton folyvást kutattam az előzményei és e-mailjei között..kisebb vagy nagyobb időközönként mindig találok valamit, pl most is, csak már úgy érzem, hogy jobb lenne, ha meg se ismertem volna...de másrészről segíteni akarok neki, hogy ez a dolog amit érez, ne vegye a hatalma alá,..ne érezzen késztetést..olvastam már utána a pedofíliának..az ő agyukban nem úgy zajlanak a dolgok,..tudjátok..a vonzódás stb.. szeretném kigyógyítani, de úgy érzem kevés vagyok..másrészről elég kibírhatatlan természet,..kicsit hosszú lett, de így sincs benne minden. Az eddigiek alapján szeretném kérni véleményeteket, ti mit csinálnátok? Hogyan látnátok a legjobbnak ezt a helyzetet?

2017. aug. 2. 16:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Mivel ilyen emberrel nem lehet csaladot tervezni, meg eleg nehez lenne ugy egyutt elni, hogy ram jon a heveny hanyasroham, amikor ranezek, en befejeznem ezt a kapcsolatot. Kigyogyitani, hogyne... kozvetlenul utana kezdj AIDS betegek kezelesebe is illetve "gyogyitsd" meg a melegeket is...
2017. aug. 2. 16:25
 2/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, elgondolkodtató!
2017. aug. 2. 16:31
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondani könnyű ugyan, de szakítanék. Gyereket meg végképp nem vállalnék vele, még csak véltlenül se. Ez sajnos nem olyasmi, amiből ki lehetne gyógyítani.
2017. aug. 2. 16:35
 4/21 A kérdező kommentje:
szakítani se a legkönnyebb, már többször volt nagyon csúnya összeveszésünk,mikor mondtam, hogy ezt már nem viselem el...de muszáj realisztikusnak lennem...köszönöm a válaszod.
2017. aug. 2. 16:38
 5/21 anonim ***** válasza:

Na ez durva.

A pedofília betegség. Te nem fogod tudni kigyógyítani, szakembereknek sem sikerül, csak annyit lehet elérni, hogy tudjon uralkodni magán az illető, ne molesztáljon kiskorút.

[link]

Én a helyedben leülnék vele beszélni, ismerje fel, hogy beteg, és keressen fel szakembert.

2017. aug. 2. 16:39
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális beállítottság nem változtatható.

Pont úgy nem fog ő se meggyógyulni, ahogy belőled se lesz senki kedvéért leszbikus.

Én biztosan szakítanék vele. Nem tudnék megbékélni a tudattal, hogy csak pótlék vagyok, mert a valós vágyait nem élheti ki.

Gyerekvállalás ugye szóba se jöhet, teljesen érthető okokból. (Tele vannak​ a hírek a saját apjuk által zaklatott gyerekekkel!)

Ráadásul azt írod, hogy amúgy is nehéz természet.

El nem tudom képzelni, hogy mit eszel ilyen alakon.

2017. aug. 2. 16:39
 7/21 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazatok van. Mérlegelnem kell, mi a fontosabb.. Sokat jelentenek a hozzászólásaitok, mert külsősöktől kapok visszajelzést...eddig senkinek nem mertem erről a problémáról beszélni..
2017. aug. 2. 16:45
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ilyen alakkal el sem kellett volna jutni idaig. Tudod, ki lenne potlek, hogy mikozben velem szeretkezik valami fejletlen kisgyerekrol fantazialjon kozben...
2017. aug. 2. 16:52
 9/21 A kérdező kommentje:
igazad van, ez nem normális....most is csak bámulok ki a fejemből,... és kérdezem magamtól, hogy miért nem vetettem ennek véget eddig...
2017. aug. 2. 17:00
 10/21 anonim ***** válasza:

Őszintén? Szerintem ez csak rosszabb lesz. Tudom, hogy nem esik jól amit most írok, de én az ilyeneket (is) kiirtanám. Most még csak képeket gyűjt, de 1 év múlva mi lesz? Meddig menne el?

Ráadásul ha komolyra fordulna az ügy és megkörnyékezne pl.egy 10 évest amíg együtt vagytok, téged is valamilyen szinten elővesznek. Én összepakolnám a cuccaimat és elmennék a francba.

2017. aug. 2. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!