Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Bevállalnátok egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok egy ilyen nővel a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mindenben passzolnátok,megértitek egymást,jól főz,toleráns,nem akar korlátozni stb.

Viszont egyetlen hibája,h a takarítás nem megy neki.Ezt a kapcsolat elején közli is. Nem is szereti csinálni néha-néha "elúszik" a lakás.A szekrényeiben összevissza vannak a ruhák.Az udvar is néha rendezetlen.

2017. júl. 17. 09:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én bevállalnám. Mivel férfiként pont ilyen vagyok én is, így nem lenne jogos elvárnom a nőtől, hogy rendmániás legyen. Ketten meg már csak kivakarnánk magunkat időnként a koszból. :)
2017. júl. 17. 17:57
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem baromi egyszerű. Az udvar/kert alapból legyen a férfié, oldja meg ő. Pont.

A napi rutin takarítást old meg, az azért nem olyan vészes. Havi egyszer pedig fizessetek valakinek, aki elmegy és 5 ezer forintért segít puccba vágni a lakást. Hidd el működik.

Nekem nagyon sokat segít a párom, úgyhogy mostmár nincs szükségem rá, de amíg egyedül éltem, illetve a lakótársam mocskát is nekem kellett takarítani, attól rosszul voltam. Inkább megkértünk egy idősebb hölgyet, hogy segítsen nekünk. Mivel egy 2 szobás panellakásban lakunk, ezért ketten 3-4 óra alatt csilli-villi rendet csináltunk. Elhoztam, hazavittem és 5 ezer forintunkba került minden hónapban.

Simán visszahoznám ezt a rendszert, ha a párom nem segítene. Én szívesen csinálom egészen addig, amíg nem kell szó szerint mindent nekem csinálni.

2017. júl. 18. 17:33
 23/23 anonim ***** válasza:
A párommal nagyjából ugyanannyira vagyunk rendetlenek, így nem megyünk egymás agyára. Mondjuk ha én takarítanék, ő meg sz@rna rá, és behordhatná a kutyával a sarat, lehet, azt mondanám neki, hogy akkor ott a porszívó, jó szórakozást.
2017. júl. 20. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!