Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok egy ilyen nővel a kapcsolatot?
Mindenben passzolnátok,megértitek egymást,jól főz,toleráns,nem akar korlátozni stb.
Viszont egyetlen hibája,h a takarítás nem megy neki.Ezt a kapcsolat elején közli is. Nem is szereti csinálni néha-néha "elúszik" a lakás.A szekrényeiben összevissza vannak a ruhák.Az udvar is néha rendezetlen.
Köszi az eddigi válaszokat.
A hölgy az én lennék...
Kicsit részletesebben rólam...A párom ruhái rendben vannak, az én ruháimmal vagyok csak hadilábon,mert mindig az kell ami alul van a stócban és borul minden....Sokszor csak beteszek valamit a szekrény,h majd keresenek neki helyet,de álltalában ott marad...A ház álltalában(legalábbis szerintem) olyan állapotban van,h bármikor jöhet valaki...
Konyhában viszonylag rend van,mindennek megvan a helye,bár a bútort kinőttem és sokszor odapakolok ahol helyet találok...
Van két használaton kívüli szobánk tele mindennel,na ott nem tudok rendett tartani.Az a baj,h nincs (nemsokára épül) semmi kinti tárolónk,kamránk stb amibe azt a sok cuccot tárolni tudnánk...A fükaszától kezdve,a lovascuccaimtól kezdve a takarmányig minden van ott.
Ami még nagy kosz forrás az a kutyája,folyton behordja a homokot,sarat,szőrt...Takarítok utánna,de semmi haszna így már néha lesz@rom....
Párom nem csinál semmit,mert azaz én dolgom...Műtöttek és nem volt hajlandó elmosogatni,nekem kellet varratokkal a lábamban megcsinálnom....
Sokat javultam takarításból,de soha nem leszek egy pedáns"asszony" engem is zavar elhihetitek...Ez az egyetlen óriási hibám...A párom pedig úgy kezel sokszor miatta, mint valami baltás gyilkost,vagy a fél világgal megcsaltam volna...Sokszor semmibe vesz,elhord mindennek,megaláz miatta.Nem mondom,h néha nincs igaza,de akkor sem ezt érdemelném szerintem...
És neked hogy megy a takarítás?
Te most társat keresel vagy bejárónőt?
Én biztos nem "vállalnék" be veled kapcsolatot.
"Sokszor semmibe vesz,elhord mindennek,megaláz miatta."
Most olvasom, hogy te vagy a nő.
Na basszus, már rég ott hagytam volna.
A kiegészítést olvasva nincs veled semmi gond. A férjeddel annál inkább. Alap lenne, hogy betegen nem neked kell takarítani, mosogatni. Nekem az eleve elképzelhetetlen, hogy a kutyája a lakásba bejár, behordja a sarat, koszt, stb. Így nem is lehet rendet tartani.
40F
De mi az, hogy "megcsináltam helyette évekig."? Miért helyette? Neked leszakad a kezed ha megfogod a felmosót? Vagy azt hiszed azért mert neked f.@szod van az feljogosít arra, csak dolgoznod kelljen?
Érdekes, az én párom elmosogat ha én érek haza később a melóból és ki is szokott porszívózni. Vagy te elnézed a kanapéról ahogy nő a retek körülötted? Ha a párod megfőz meló után stb, akkor igazán be tudsz segíteni neki néha a takarításba.
Én is hasonló vagyok. A hozzáálláson van a hangsúly: szerintem az már jó, ha valaki felismeri, hogy ez a gyengesége és igyekszik rajta javítani.
"Nem passzol ossze amiket allit. Jol foz? A fozeshez tisztanak kell lennie a konyhanak, ha o ezt nem csinalja meg nem ennek a foztjebol meg valami gyomorrontast kapnek."
Nem feltétlenül. A konyhára és az edényekre kínosan ügyelek, mert mégis csak abból eszünk. Viszont, hogy a ruháimat meg a papírjaimat rendbe tartsam, arra nincs türelmem, meg kedvem se sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!