Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GigiGygy kérdése:
Harcoljak a boldogságunkért, vagy sokkal okosabb lesz beletörődni?
Figyelt kérdés
A párom (akivel már két éve élünk együtt) ma elköltözött tőlem, mert nem tud alkalmazkodni ahhoz, hogy van egy lányom. Azt mondta, velem tudja csak elképzelni a jövőt, de arra is rájött,hogy ez nem lehetséges. Úgy érzem, hogy kettőbe kell szakadnom. Mindkettejüket szeretem. Szükségem van a páromra, de nem tudom elhanyagolni a lányomat. Úgy fáj, hogy nem működik a kettő egyszerre. Próbálkozott nagyon sokáig, de nem érzi jól magát. Tudom, hogy ő is szeret engem. Érzem. Meg fog szakadni a szívem nélküle... Mit kellene tennem?
Én 35/férfi, ő 20/nő
2017. jún. 20. 14:58
11/14 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Én becsülöm, hogy felvállalta. Nekem se menne. Ráadásul ő még nagyon fiatal is. Nem tudom mit vártál. Talán a saját korosztályodból kéne választanod. De még ott sem lesz könnyű találni olyat aki elfogad gyerekestül. Ez van. Legalább megmondta kerek perec. Jobb, mint ha állandó vita van, amit a gyerek szív meg.
12/14 Estádio de Felchút válasza:
Koma, a sunák jönnek, a sunák mennek, de a lyányod az mindig a lyányod marad.
Lapátra ezzel, hisz 20 évesen ő maga is taknyos kölyök még.
13/14 anonim válasza:
El sem olvastam a kommenteket egyvől úgy éreztem írnom kell. 20 éves lány vagyok. Az én párom is idősebb tőlem majdnem 12 évvel. Én 14 éves korom óta dolgozom, iskola mellett dolgoztam végig és nem azért mert kellett, hanem mert akartam. Buliztam éltem. Megismertem egy srácot, viharos kapcsolatunk után csúnya szakítás lett, majd szintén csak magammal foglalkoztam. Aztán jött a mostani párom, a szerelmem akivel úgy gondolom egyszer közösen fogok esküvői helyszínt keresni, színt választani a gyerekszobához....2 éve vagyunk együtt, 1,5 éve költöztem hozzá (kb). Eltudnám fogadni azt hogy ha lenne egy gyereke. Főznék mosnék takarítanék neki is, de nem sajátomként nevelném. Szeretném mert ahhoz tartozik akit én szeretek. Elfogadnám bárhogy is legyen, aki ezt tönkretehetné max az anyja. De én egy vagyok a sokból aki már kibulizta magát, aki már megélt sokmindent. Nem úgy mint a tőlem 1-2 évvel fiatalabbak, vagy a velem egyidősek. Ők esténként 3 férfit váltanak, míg nekem életemben volt annyi....Ők buliznak isznak sokat, én már a bulikon túlvagyok. A családom miatt lettem talpraesett. Viszont más 20 évestőp ezt nem várhatod el. Gyerek még, nem nevelhet egy gyereket. Vannak kivételek de lehet a te párod nem volt az, és lehet ezt ő már régen tudta. De ameddig lehet addig harxolj hogy boldog lehess :)
14/14 anonim válasza:
Hogyne működne, csak a megfelelő ember kell. Ezek szerint nem Ő volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!