Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GigiGygy kérdése:
Harcoljak a boldogságunkért, vagy sokkal okosabb lesz beletörődni?
Figyelt kérdés
A párom (akivel már két éve élünk együtt) ma elköltözött tőlem, mert nem tud alkalmazkodni ahhoz, hogy van egy lányom. Azt mondta, velem tudja csak elképzelni a jövőt, de arra is rájött,hogy ez nem lehetséges. Úgy érzem, hogy kettőbe kell szakadnom. Mindkettejüket szeretem. Szükségem van a páromra, de nem tudom elhanyagolni a lányomat. Úgy fáj, hogy nem működik a kettő egyszerre. Próbálkozott nagyon sokáig, de nem érzi jól magát. Tudom, hogy ő is szeret engem. Érzem. Meg fog szakadni a szívem nélküle... Mit kellene tennem?
Én 35/férfi, ő 20/nő
2017. jún. 20. 14:58
1/14 anonim válasza:
Adj időt most az érzelmek tompulásának...a valóságot csak akkor látjátok meg. Utána higadtan beszéljétek meg, hogy mit éreztek és mi a fontos...
2/14 anonim válasza:
Ez a lany meg maga is most nott ki a gyerekkorbol szinte, mit vartal? Hogy majd gyerekes programokra jar meg ehhez alkalmazkodik? Neki valoszinuleg csak a "feeling" kellett hogy o igenis, ilyen nagy, komoly no idosebb pasival, csak aztan kiderult, hogy megsem az...
3/14 anonim válasza:
Ez a nő ilyesmihez túl fiatal...Csak téged akart,nem pedig játszóházba járogatni.Megpróbálta de nem ment neki.
Sajnálom a helyzetedet.
30/N
4/14 anonim válasza:
Két év untig elég ahhoz, hogy kiürüljenek a szerelemért felelős hormonok. Ilyenkor már látja az ember az akadályokat, amiket addig a rózsaszín szemüveg jótékonyan eltakart.
5/14 anonim válasza:
Ja és a kérdésedre a válasz,ha nem érezte jól magát veletek,akkor inkább ne harcolj érte szerintem
7/14 A kérdező kommentje:
Nem. De nagyon sokat kell velem legyen, mert a volt feleségem az üzlet miatt sokat utazik.
2017. jún. 20. 15:45
8/14 anonim válasza:
Szerintem jobb ha beletörődsz és jobb is lesz nélküle. Érdemes lenne a saját korosztályodban nézelődni, hasonló helyzetűeket, ők megértenek. A fiatal 18-20on éves lányoknál erre nagyon pici az esély! Téged szeret de a lányod akadály számára. Ő szabad hétvégéket akar csak veled, felhőtlen szabadságot, exfeleség nélküli életet, programokat kettesben, stb, amit egy gyerek mellett nem lehet már úgy megvalósítani, hisz gyerekbarát program kell, főleg hogy nem az övé a gyerek, nem szólhat bele, különben ő a gonosz vagy rájött hogy nem hanyagolod a lányod miatta. Gondolom még nem vágyott gyerekre, hogy tapasztalatszerzésnek vegye ezt. A hétköznapokban pedig annyira nem lehet minőségi időt együtt tölteni. Ezt nem kapta meg, elmúlt a rózsaszín köd és továbbállt inkább. Neki egy olyan fiú kell akinek nincs gyereke.
9/14 anonim válasza:
Sztem ezt inkább hagyd. Még ha korodbeli nő lenne, azt mondanám, hogy lehet, csak picit megijedt, próbálkozz... de egy 20éves lány az esetek többségében nem is érett még meg arra, hogy kvázi pótanyja legyen egy gyereknek. Amit eddig meg tudott tenni, megtett, aztán rájött, hogy ő még fiatal ehhez. Ezt tiszteletben kellene tartanod, ne légy önző.
10/14 anonim válasza:
Harcolj a boldogságotokért - a tiédért és a lányodéért. Olyan nő, aki képtelen elfogadni azt, hogy van egy gyereked, egész egyszerűen nem hozzád való, a szerelem ebben a helyzetben teljesen másodlagos. Hidd el, nem ez az utolsó esélyed a boldogságra, biztosan akad majd valaki, aki iránt ugyanígy érzel, viszont aki nem akar elszakítani a gyerekedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!