Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Végre sikerült összeköltöznünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre sikerült összeköltöznünk egy kicsi albérletben külföldön, erre idehozná a testvérét. Tényleg én vagyok gáz?

Figyelt kérdés

Tavaly munkásszállón laktunk a barátommal, szorgosan spórolgattunk, így idén már sikerült egy abérletet kivenni. Nem valami nagy (egy háló, egy nappali konyhával egyben, és egy fürdő.), de a legfőbb szempont az volt, hogy együtt legyünk, és egyedül. Kb 2 és fél hónapja laktunk itt, amikor először azzal jött, hogy mi lenne ha a nagynénje idejönne hozzánk lakni egy ideig, de neki volt annyi esze, hogy visszautasította arra hivatkozva, hogy mégiscsak egy fiatal pár vagyunk életünk első közös albijában. (meg amúgy is talált másik lakást)

Aztán most jött az új ötlet, hogy ide akarja költöztetni az öccsét, és én vagyok a világ szemete, mert nem örülök neki.

Végre az első hely, ahol kényelmesen, akár ruha nélkül mászkálhattam a lakásban fürdés után, esetleg napközben fehérnemüben... Meg hát a párommal KETTESBEN lehettem mindig.. Olyan szinten vannak papírból a falak, hogy a szomszéd néni horkolása felhallatszik éjszaka. Szóval értitek. Hónapokig akkor semmi.

Ez az egyik szempont. És rengeteg van még ami miatt nagyon nem szeretném ezt az egészet, pláne, hogy aki intézte az öccsének a munkát, tudna másik szállást is találni neki, csak feltételezem egy korábbi sérelme miatt "büntet" minket most azzal, hogy csak úgy "rendelkezik" a lakásunkkal, hogy a srác kérjen meg minket, hogy had lakjon itt egy ideig...

Az intim/magánszféra rettentő fontos számomra, mindig is az volt, nagyon antiszociális is vagyok, és így olyan érzés ez az egész most, mintha mindent el akarnának venni tőlem. A barátom szerint egy önző bunkó vagyok a hozzáállásom miatt, én iszont csak sarokbaszorítva érzem magam.

Szóval mit gondoltok, tényleg én állok hozzá rosszul, vagy kicsit azért érthető?

Az utóbbi időben amúgy is elég instabil lábakont állt a kapcsolatunk, nem tudom mit tegyek..

5 éve vagyunk amúgy együtt

2017. jún. 15. 15:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy erős kapcsolatban ez fel sem merülne, az sem hogy te vagy a boxzsák és az sem hogy nem számít a szavad! A második után ment volna a levesbe mert ez csak rosszabb lesz, most ebben nem számít a szavad, téged hibáztat később durvább dolgok lesznek. Ha van más lehetősége, menjen csak oda az öccse. Kicsi a lakás, nem csak nektek van szexuális és egyéb igényetek amúgy hanem neki is...

Mi van a szerződésben? Nekünk benne van hogy csak mi ketten lakhatunk itt vagy azonnali hatályú felmondás van.

Gondolom akkor mindkettőjüket ki kell szolgálnod és stb. mert hát az öcsi vendég, sőt fizetne egyáltalán ezek után??

Sajnos csak lakva derülnek ki ezek és érdemes elgondolkodni hogy ha rajtad vezeti le a gondjait amit maga kreált.

2017. jún. 15. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

abszolút megértelek, ebbe ne menj bele.

hozzám jönnek hétvégén a tesóm és a pasija, és ma a sógoromnak volt pofája azt mondani, ha majd itt lesznek, ne menjek este pisilni, mert őket zavarná a járkálás.

a szobák egybenyílnak, és hát könyörgöm, nyár van, sokat iszom, így normális, ha este, éjjel is pisilnem kell.

és a sógorom szerint ki kellene költöznöm az udvarunkban álló kisházba (nyárikonyha), és akkor nem zavarnám.

nagyon durván kiosztottam, mert én vagyok itthon, a saját házunkba, és akkor pisilek, szarok, amikor akarok és kell, és a legdurvábbb diktatúrákat idézi, ha ezt valaki szabáléyozna akarja.

plusz ők a vendégek, nekik kéne alkalmazkodni, nem nekem, aki itthon vagyok.

szóval ez csak egy példa, h. hová fajulhat a dolog.

semmiképp ne menj bele, és egyáltalán nem vagy szemét, normális ember így gondolkozik.

2017. jún. 16. 00:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
"szeretnék már felépíteni egy kiegyensúlyozott életet, " - HÁT EZ VELE NEM FOG MENNI, VILÁGOS , UGYE?
2017. jún. 17. 14:20
 14/18 A kérdező kommentje:

Bérleti szerződésünk nincsen, csak szóbeli, de sosem volt semmi gond a főbérlővel az előző lakók elmosdása szerint, nekünk is bármi volt, lehetett vele beszélni.

A kiszolgálás meg... először azt mondtam a páromnak, hogy ha már nagyon muszáj itt lennie, akkor ő mondja el neki a szabályokat, mert nem vagyok az anyjuk, nem fogok mindent megcsinálni helyettük. Meg kell tanulnia főzni, takarítani, mosni, mindent, mert mi is eddig felváltva csináltunk mindent. Senkinek sem fogok ugrálni. Viszont most már annyira felidegesítettem magamat ezen az egészen, hogy minél jobban nem tetszik nekem, a párom annál jobban pártolja a dolgot, hogy sz_rok az egészbe, és nincs is kedvem egy szalmaszálat sem odébbtenni, amíg itt lesz.

Pénzt sem tudom, hogy hoz e egyáltalán magával, de nagy sz_rban leszünk ha nem, mert egyedül eszik egy nap annyit, mint mi ketten összesen...

Nem tudom mi lesz belőle, de erősen keresgélem a B tervet magamnak, hogy hova menjek majd..

2017. jún. 18. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Pont a te szempontodból nem jó hogy jófej a főbérlő, mert hivatkozhattál volna arra hogy ketten lehettek...

Ha nálatok tanul meg főzni az öcsi, akkor ott lesz pár kidobott dolog pl serpenyő, kaja, stb. ami megint plusz költség. Pénz nélkül főleg nagyon gáz ha odamegy.

2017. jún. 19. 12:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége, Kérdező? Odaköltözött az öcsi, mivé lett a párkapcsolatod?
2017. aug. 23. 13:04
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi a kérdést utolsó.

Végül ideköltözött egy hónapra. Az első hét végén már költözni akartam máshová, mert találtam egy lakást, ami az öccsének túl drága lett volna, de engem már nem érdekelt. Az sem hogy a kapcsolatom tönkre megy, csak had legyen egyedül.

Ha a tény nem lett volna elég, hogy itt van egy hamradik személy is, még nekiállt problémázni azon, hogy miért nem mászkálhat alsógatyában a lakásban, minden cucca szanaszét volt dobálva, tele volt szeméttel a nappali, a fürdőszobát hiába már kétnaponta pucoltam, retek volt mindehol, sörösüvegek a földön... Este munka után egyik nap majdnem elhánytam magam a szagától ahogy levette a cipőjét, de nem vol hajlandó elmenni zuhanyozni, mert ő inkább még leül enni, mert éhes. Amit eddig 2 napra főztem kettőnknek, az most majdnem nem is volt elég egy ebédre, (mindezt úgy, hogy idejött egy kib*szott fillér nélkül) de persze senki nem segített sem a főzésben, sem a takarításban.

Egy hét után annyira besokalltam, és befordultam, hogy már veszekedni sem volt kedvem, sőt az ágyból sem keltem fel, csak ameddig dolgoztunk. Onnantól a barátom nagyjából átvette a dolgokat amiket eddig én csináltam, és próbálta igazítani az öccsét is, de az egyik fülén be, a másikon ki. Olyan mintha a nyakamba kaptam volna egy 18 éves 120kg-os óriásbébit. Eszik, alszik, munka, eszik, alszik. Az ágyból asztalhoz ült, aztán visszafeküdt ameddig nem dolgozott. Egyszer bocsánatot kért, de olyan idokokat sorolt, fel, hogy pl. ő még sosem lakott együtt háziállattal (van egy 3 éves és amúgy nagyon nyugodt macskánk). Bár ne mondott volna inkább semmit, mert ezzel csak a haragot erősítette fel bennem, mert ez semmiben sem kapcsolódik a dolgohoz.

Ezután szomszédokat, ismerősöket, mindenkit akit tudtam mozgósítottam, de végülis én találtam neki egy szobát egy vendégházban. De velünk jár kocsival... májusban vettem egy öreg autót, de életem első autója.. eddig egyszer már beáztatta, szét van már rugva a küszöb fölött a műanyag, és az első ülés hátulja is csupa retek..

Szintén ezek mellett meg nem kérdezi meg, hogy átjöhet e hozzánk, hanem ilyen kis alattomos módon próbál beférkőzni az ember agyába, hogy "akkor ma este megnézzük ezt meg azt a filmet?" meg "majd ha megyünk ide meg oda" holott nem volt szó sosem azokról a helyekről stb.

És még mindig nem érti senki, hogy miért nem bírom elvilseni. Mostmár egyáltalán nem.

A kapcsolatom megmaradt, és jól is működik, ha az öccse nincs épp a közelben. De fogalmam sincs mi lesz később, mert az anyjuk sem fog fel semmit abból amit én mondok, és előbb utóbb cirkusz lenne... nemtudom..

2017. okt. 1. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Legalább már a lakásban nincs a nyakatokon! Együttérzek veled, kérdező! A következő lépés lehetne az is, hogy amint összespórol egy egy kis pénzt az öcsi, vegyen magának egy autót. Vagy vegye meg a tiedet! A helyedben kifizettetném vele a legapróbb kárt és a belső takarítást is.
2017. okt. 2. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!