Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mikor lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor lenne ideális összeköltöznünk?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, nagyon jó a kapcsolatunk, csak sajnos keveset találkozunk, és ez mindegyikünknek nagy dilemma. Összeköltözésről viszont egyáltalán nem akar hallani. Ő friss diplomásként nemrég kezdett el dolgozni, most pedig még egyedül lakik egy albérletben, amit a bátyja fizet neki (aki amúgy ugyanabban a társasházban bérel saját magának egy lakást). Én még egyetemre járok, így ha esetleg összeköltöznénk, egy ideig még biztos nem tudnék sokat hozzáadni a költségekhez - max az ösztöndíjamat, ami nem túl sok, azt viszont nyilván nem várom el, hogy a sógorom fizessen rám is. Az is problémaforrás, hogy a sógoromnak elég kiszámíthatatlan élete van, nem tudni, mikor mi lesz vele, szóba jött már, hogy lehetséges, elköltöznek majd onnan, de aztán mégsem... de ha meggondolja magát, akkor a páromnak is nyilván vele kell mennie, és ő szerintem ezért nem akar velem még összeköltözni. Ennyi idő után normális körülmények között nyilván nem várnám el, hogy együtt éljünk, de sajnos nagyon nyomasztó, hogy nem sokat látjuk egymást. Szerintetek én ebben az esetben mivel kalkuláljak? Mert sajnos ha ez az állapot továbbra is ugyanígy marad, akkor bele kell nyugodnom, ki kell várnom még azt a 3 évet, mire lediplomázok, és kereső nő leszek, hogy aztán ketten két fizetésből kezdhessünk közös életet a sógor támogatása nélkül. Ti mit tennétek?

2016. dec. 16. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol nincsenek opcioid a varakozason kivul, szoval ennyi, bar tudom, hogy nehez.
2016. dec. 16. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Összeköltözésről viszont egyáltalán nem akar hallani."

Amig ilyen a gondolkodása, teljesen felesleges ilyenen gondolkodni, h mikor koltozz vele ossze.

3 ev meg messze van, sokminden történik addig.

De miert keresed egymagad a kifogást, megoldást, ha o eleve nem vevo arra, h együtt lakjatok?

Szerintem fogadd ezt igy el, ne a megoldást keresd, aztan ha 3 ev mulva is egyutt lesztek akkor erdemes visszatérni erre a kérdésre. Mar abban az esetben, ha meg te is akarni fogod...

2016. dec. 16. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük egymást, és hosszú távra tervezünk, de igazad van 2-es, nem tudni, hol leszünk majd 3 év múlva. Amúgy azt még hozzátenném, hogy szerintem semmi más oka nem lehet rá, hogy nem akar velem összeköltözni, mert ő maga is jól tudja, milyen kényelmes is lenne velem együtt lakni. Azt bevallotta, hogy mióta együtt vagyunk, otthon kicsit ellustult, mert kiszolgálom, csillog-villog a lakás a tisztaságtól. Most már, amikor néha ott vagyok nála úgymond "vendégként", akkor kb. szinte elvárja, hogy kitakarítsak, kivasaljak rá, kiszolgáljam kajával... ez mind nekem nem probléma, mert szívesen megcsinálom neki, csak egy kicsit azt érzem, hogy kihasznál ezen a téren, mintha valami házvezetőnő lennék, ellenkezőleg azt nem akarja, hogy esetleg ugyanezt életvitelszerűen végezzem el neki, és együtt lakva vezessem a háztartást. Kicsit igazságtalan.
2016. dec. 16. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"kb. szinte elvárja, hogy kitakarítsak, kivasaljak rá, kiszolgáljam kajával... " - a pasiddal kb. eletveszely es hosszutavon agyergorcs biztos utja osszekoltozni. Remek lesz majd neki csicskazni 8-9 ora munka utan, mert urasaga megszokta, hogy felnyalod a padlot is alatta mar most.
2016. dec. 16. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, rossz irányban alakulnak a dolgok. Most még örömmel ugrálsz körülötte, aminek először örül, aztán már el is várja, végül felháborodik, ha nem teszed. Ne szoktasd le arról, hogy segítsen neked.
2016. dec. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!