Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak elnéznek egy kis pocit is, ha a lánynak nagy a melle, de ha kicsi, akkor legyen teljesen lapos hasa?
Mert ez esztétikusabb, szebb.
Ezen nem tudom mit kell magyarázni.
A dolog ösztönösen szebb látvány a legtöbb embernek, mint B dolog.
Mert az arányok számítanak. Nézz utána.
Voltunk hárman kövérek (tényleg kövérek, nem ducik) az osztályban, én minimum egy 10-essel több voltam a másik két lánynál. Az egyiket Hóembernek csúfolták, a másikat Godzillának (ő magas is volt, nagydarab). Engem Pamelának. (Anderson után. Pedig a legkisebb és a legkövérebb voltam, de a melleim mindig nagyok voltak, akárhány kiló is voltam.)
Egy kis pocit még bármelyik nőnek elnézek.
A nagyot meg nagy mellekkel sem szeretem.
Láttam egy képet egy bikinfelsős csaj felsőteste volt csak rajta. Tök nagy mellek, és oda volt írva, hogy a csaj ezt gondolja: Úristen, tök nagy a hasam. Míg a pasik ezt gondolják: Has? Milyen has?
Amúgy én se láttam a képen a hasat, csak a melleket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!