Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt állítja hogy a feleségével teljesen megszűnt a szex közöttük. Létezik ez olyan pároknál akiknek kicsi gyerekeik vannak?
Bejövök egy családos férfinak. Azóta már lezártam magamban a dolgot hogy nem szeretnék érzelmi bonyodalmakba kerülni ezért eszem ágában sincs belemenni a dologba. Viszont felmerült bennem egy kérdés. Az említett férfinek 3 gyereke van. mindhárom elég kicsit még. És azt állítja hogy egyáltalán nem működik a szex a feleségével, és sose működött. 40en felüli a férfi. Viszont azon gondolkodtam hogy azokat a gyerekeket csak meg kellett csinálni valahogy, tehát csak működnie kellett a dolognak. VAgy létezik olyan hogy egy pár csak pl 10 éven keresztül élvezi a szexet egymással és a férfi csak utána lép félre mert egyszerűen megunja?
Vagy év után mi a motivációja annak a férfinak aki félrelép (ésközben otthon is megkaphatná a szexet) ?
"azt állítja hogy egyáltalán nem működik a szex a feleségével" - nem elég szűk az asszonka szülés után,
"és sose működött" - nem vállalta be az anált és nem nyelte le,
"azokat a gyerekeket csak meg kellett csinálni valahogy" - jól látod,
"10 éven keresztül élvezi a szexet egymással és a férfi csak utána lép félre" - miért ne, sőt, van aki élvezettől függetlenül mindig megteszi,
"ésközben otthon is megkaphatná a szexet" - kettő punci még mindig több egynél. :)
Remélem, segítettem. :)
Sok anya elfelejt/nem ér rá nőnek lenni..
Egyszerre kell háztartást vezetni, kefélni, gyereket nevelni.. Nem könnyű ez sok mindenkinek, szerencsére én magam tudtam maradni 2 gyermek mellett, és a férjemmel napi 2 van.
3 kicsi gyerek mellett, pláne ha a férj nem segít semmiben, mert fiatal, butuska csajszikat próbál levadászni, ahelyett, hogy a kölykeire vigyàzna este... bizony előfordulhat, hogy gyakran visszautasítja őt az asszony, mert ha egész nap nem számíthat rá semmiben, akkor inkább alvásra fordítja azt a 10-20 percet... ettől még nem szűnt meg teljesen köztük a szex, csak ezzel próbál szánnivalóbbnak tűnni előtted.
Hogyan keveredtél olyan szituációba egy ilyen alantas gondolkodású emberszabásúval, hogy ilyeneket elmeséljen neked..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!