Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nagyon zavarna titeket, ha a párotok nem venné le a melltartót szex közben?
Figyelt kérdés
Két okból is. Az egyik, hogy nagyon kicsi a melle é szégyelli, a másik hogy nagyon érzékeny (rossz értelemben) a mellbimbója, nem bírja ha ott simogatják.
Elhagynátok emiatt?
2015. júl. 17. 18:17
1/22 anonim válasza:
Nem hagynám el emiatt, eszembe se jutna elhagyni, de próbálnék erről vele beszélni.
2/22 anonim válasza:
Biztos hogy nem hagynám el emiatt. Picit lehet hogy zavarna ha sose kerülne le róla.
A párod előtt pedig nem kell takargatnod magad. Ha szeret, akkor így szeret. Nem a mellek tartják meg a pasikat.
21/F
3/22 anonim válasza:
Pár alkalommal nem de ha állandóan rajta lenne akkor igen zavarna , de megérteném és elfogadnám ha ez neki kellemetlen , de akkor már inkább egy laza pólót vegyen fel az jobban tetszene mint h mindig melltaróban van
4/22 RRR válasza:
meggyőzném,hogy ne szégyellje,hisz engem izgat
és nem bizgerálnám,ha nem jó neki
tehát :
zavarna,de nem hagynám el
5/22 anonim válasza:
Ezért nem hagynák el egy lányt sem, főleg ha szeretem.
6/22 anonim válasza:
Keressetek megfelelő szexy fehérneműt amiben ő is jól érzi magát de nem takargatja...
7/22 anonim válasza:
El nem hagynám, csak levenném róla és megbarátkoztatnám a helyzettel hogy semmi szüksége rá. A kis mellek a legszebbek, mi a fenéért takargatná? Ha nem akarja hogy hozzáérjek hát nem teszem, de ha előttem is annyira szégyellős hogy le sem veszi az elég fura. Nem igazán értem.
8/22 anonim válasza:
nem hagynám el max a sötétben sexelnénk és óvatosan bánnék a cickoival
9/22 anonim válasza:
szerintem amíg a melltartót nem meri valaki levenni a barátja előtt addig semmi értelme szexelniük mert még az alapokon sem jutottak túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!