Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom anyukája normális?
Nem világos előttem, hogy ha ez a szüleid lakása, amiben a számítógép van (ami a tied és jelszóval védett!) és NEM laktok együtt, akkor ezt az anyuka hogy képzeli?
Normális ember nem nézegeti más facebookját, nem veszi fel más lakásában a telefont, nem nyit ajtót, nem intézkedik helyette, CSAK akkor, ha megkérik rá.
Egyébként a mobil pontosan arra való, hogy személyesen beszélhessen két ember minden külső segítség nélkül.
Csodálom, hogy a barátod anyja ezt nem tudja. Ha történész, akkor egyetemet végzett. Esetleg küldd át a hozzászólásokat neki!
Én még öregebb lehetek, mint az említett hölgy - aki nem normális.
Ha a fiammal, akarok beszélni, akkor neki írok, nem pedig a barátnőjét értesítem, hogy tegnap sétálni voltam.
Ha meg sürgős, akkor felhívom (még mindig a fiamat)
Abból szerintem sehogy se következik, hogy az X-szel való beszélgetési szándékomat az Y-nak küldött programbeszámolóval jeljez... találja ki, mit akarok? :O
A barátod mit szól ehhez?
"A barátom anyukája normális?"
...és a barátod anyukájának a "menyjelöltje" normális??!
Nem úgy tűnik, mert itt is csak vetít, majd eltűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!