Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom anyukája normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom anyukája normális?

Figyelt kérdés
Négy éve vagyunk együtt a barátommal, mindketten egyetemre járunk. A szüleim imádják, úgy szeretik, mintha a saját fiuk lenne. Sokat van nálunk, részt vesz a családi programjainkon, stb. Az ő családja alapvetően másmilyen, mint az enyém, de próbáltam mindig tisztelni és elfogadni őket. Mostanában viszont az anyukája kezd egyre inkább feldühíteni. Pár napja írt nekem pár sort arról, hogy elment valamilyen aukcióra. Vissza is írtam neki egy kis késéssel, megírtam, hogy vizsgáztam, nem volt előtte időm. Beszéltem kicsit a tárgyról, mert véletlenül tudom, hogy nagyon érdekli a történelem. Erre kaptam egy tömör, velős választ, hogy ez mind szép és jó, de ő fiával szeretne beszélni. Pontosan ilyen stílusban. Ezzel mit lehet kezdeni?
2017. jún. 13. 12:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
29%

Nem világos előttem, hogy ha ez a szüleid lakása, amiben a számítógép van (ami a tied és jelszóval védett!) és NEM laktok együtt, akkor ezt az anyuka hogy képzeli?

Normális ember nem nézegeti más facebookját, nem veszi fel más lakásában a telefont, nem nyit ajtót, nem intézkedik helyette, CSAK akkor, ha megkérik rá.

Egyébként a mobil pontosan arra való, hogy személyesen beszélhessen két ember minden külső segítség nélkül.

Csodálom, hogy a barátod anyja ezt nem tudja. Ha történész, akkor egyetemet végzett. Esetleg küldd át a hozzászólásokat neki!

2017. jún. 13. 15:04
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
A barátod anyukája itt járt és mindenkit lepontozott.
2017. jún. 14. 09:12
 23/24 anonim ***** válasza:
76%

Én még öregebb lehetek, mint az említett hölgy - aki nem normális.

Ha a fiammal, akarok beszélni, akkor neki írok, nem pedig a barátnőjét értesítem, hogy tegnap sétálni voltam.

Ha meg sürgős, akkor felhívom (még mindig a fiamat)

Abból szerintem sehogy se következik, hogy az X-szel való beszélgetési szándékomat az Y-nak küldött programbeszámolóval jeljez... találja ki, mit akarok? :O

A barátod mit szól ehhez?

2017. jún. 14. 12:02
 24/24 anonim ***** válasza:
19%

"A barátom anyukája normális?"

...és a barátod anyukájának a "menyjelöltje" normális??!

Nem úgy tűnik, mert itt is csak vetít, majd eltűnik!

2017. jún. 14. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!