Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az normális hogy a barátom...

Az normális hogy a barátom anyukája csesztet, hogy miért nem hozom haza a barátomat?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt. Egy csomószor szóvá teszi. A barátom és a szüleim ismerik egymást, de még nem volt nálunk. Anyukája tudja hogy mennyi a veszekedés nálunk, hogy nem a legfényesebb a kapcsolatom anyukámmal és a nevelőapukámmal. A barátom 22 éves, én 15.. Közrejátszik az is, hogy a szobám kicsit lepukkadt (rég volt kifestve,ajtófélfám betörve,konyhában szedett vedett székek) és én ezt szégyenlem. Persze ezt ők nem tudják. De másrészt az is közrejátszik, hogy nálunk állandóan a veszekedés, kiabálás van, piti dolgokért egy pofont is kapok, stb. És én ezt pont nem akarom bemutatni a barátomnak, mert tudom hogy balhé lenne belőle. Anyukája állandóan mondja hogy akkor például húsvét hétfőn jöjjön locsolni. Kérdezte a barátomat jöjjön e, mondtam ha szeretne jöjjön, aztmondta nem akar locsolkodni már amúgy se divat. Küldött csokit anyumnak, mondtam neki hogy te is odaadhatnád, nem válaszolt. Könyörögni nem fogok, amikor amúgyse szeretném,hogy lássa a környezetemet, de azért felajánlottam. Anyukája sokszor szóvá teszi, mások, rokonok előtt. Mit tegyek hogy elcsituljon a dolog még egy darabig úgy ahogy van? Elvégre ennyi idősen nem kell mindenkit hazahozni, akit bármi ok miatt nem szeretnék..

2014. ápr. 20. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Igen normális még egy felnőtt gyerektől is elvárnám nemhogy egy kiskamasztól.
2014. ápr. 20. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
???? Szerintem nincs mit szégyelled. Ha szeret, nem a szobádért szeret. Egyébként hidd el, hogy otthon a tökéletes család képe fogja fogadni a srácot. Az emberek hihetetlenül képmutatóak tudnak lenni.
2014. ápr. 21. 00:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen tudnak. Ezért van az, hogy személyesen kis kedvesek anyumék. De ha ahhoz van kedvük leégetnek és megaláznak bárki előtt.
2014. ápr. 21. 00:14
 4/11 meme23 ***** válasza:
55%
Őszinteség. Csodákra képes!
2014. ápr. 21. 08:02
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

22 és 15 év?

Az nem semmi!

2014. ápr. 21. 11:49
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Szia.Szerintem ne szégyelld,előbb-utóbb úgyis sor kerül arra ,h elmenjen nálatok.Azt viszont nem értem,h a barátod anyukája mièrt ilyen erőszakos ebben a témában.Elég fiatal is vagy még,nem biztos ,h mostmár vele is maradsz.Mindenkit meg mièrt is vinnél haza?Amúgy én is pont így voltam 16 éves koromban.Mikor megismertem a barátomat,pont akkor költöztünk új házba,ami nem épp a legmodernebb volt,nem volt benn még fürdőszoba sem.Emlékszem,mindig azért imádkoztam,nehogy wc-re akarjon menni!Az akkori barátom immár 8 éve a férjem,tehát hiába toltam a dolgot.A mostani eszemmel (28 vagyok),nem foglalkoznék ilyenekkel.Megèrtem,átéltem azt amitől tartasz,de hidd el ,nem az lesz a kapcsolatotokban a mérvadó,h milyenek a körülményeitek.Jobb ezen minél előbb túl esni!A szüleid meg lehet semmi cikit nem mûvelnének,amikor vendéged van.Sok szerencsét neked!
2014. ápr. 21. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Az ő helyében, amennyi információt kapott tőled az okokról, én sem azt feltételezném, hogy a barátodat akarod megkímélni a szörnyű otthonodtól. Inkább azt, hogy nem veszed olyan komolyan, mint ő téged, ami bizony sértő.
2014. ápr. 21. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

" Elvégre ennyi idősen nem kell mindenkit hazahozni,"

Tényleg nem kell hazavinni mindenkit. Szerintem is felesleges. A családomból az első 2 kapcsolatomról senki nem tud. A továbbiakról sem. 24 évesen hoztam haza a vőlegényemet, aki azóta már a férjem. Ő volt az egyetlen akit megismertek. Szerintem is teljesen fölösleges minden pasit hazavinni meg bemutatgatni...

Értem hogy szégyelled a helyzetet, de a barátoddal nyugodtan beszéld meg a dolgot. Az anyjának meg illedelmesen tisztelettel mond meg 1x, hogy ez a ti magánügyetek, és ne szóljon bele. Mert nincs is joga hozzá. Ha ezek után is pofázik akkor én kerülném a kapcsolatteremtést vele.

2014. ápr. 22. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
helyesbítek: szóval a továbbiakról tudnak, de nem hoztam haza őket sem. ezt akartam írni.
2014. ápr. 22. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Ne szégyelld a környezeted ahol élsz és a családodat se. Ha valaki igazán szeret téged, akkor elfogadja ezt is. Majd ha ti alakítotok ki saját életteret magatoknak, akkor azt úgyis olyanra csináljátok amilyenre akarjátok. Bátran meséld el a barátodnak milyenek a körülmények és milyenek anyukádék. Így majd nem éri meglepetés.
2014. ápr. 27. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!