Normális hogy minden hétvégén mikor haza megyek azt hallgatom hogy milyen sokba kerül az egyetem?
államin vagyok,és nincs problémám a tanulással.Munkát nem tudok vállalni szinte biztos h a tanulás rovására menne,elég nehéz szakon vagyok és még órákra is be kell járni mert katalógus van.Egy zh-ra pedig napokat szoktam tanulni :(
én is így érzem mint ahogy te első válaszoló.
nem normális... szülőknek nem mártírkodni kéne hisz valószínű nem az akaratuk ellenére mentél továbbtanulni...előttem levő válaszóló szerint normális h éveken át orrod alá dörgöljék ezt, szerintem meg egyszerűen egy baromi rossz tulajdonság ez...éveken át hánytorgatni valamit amit támogattak ők is..rémes.
bírd ki, ha mujszáj, örülj h nagyobb baj nincs .
Kedves Kérdező!
Én megértelek. Ne is hallgass azokra, akik irigykedve azt mondják nappalis ficsúr vagy.
Nekem meg az a véleményem, hogy a szarka is énekesmadár, csak távoktatáson végzett!
Ha a szülők vállalják a gyermeküket (aki ugye nem kéri, hogy megszülessen), akkor vállalják (vagyis jobbik esetben tudatosan vállalniuk kellene) hogy mindenből a tőlük telhető legjobbat adják a gyermeknek (első sorban lelkileg, de anyagilag is, azt ami szükséges).
Primitívség és bu.n.k.ó.ság azoknak a szülőknek a viselkedése, akik bűntudatot keltve állandóan hánytorgatják az ételt, ruhát, cipőt, tanulmányokat.
A párom szülei vállalták, hogy orvosira mehet, ezzel azt is vállalták, hogy 24-25 éves koráig segítik. Délelőtt kórházban van, délután egyetemen, tényleg nem tudna dolgozni, még akkor sem, ha akarna. A szülei sosem hánytorgatták ezt a dolgot, sőt, amikor összeköltöztünk azt mondták a szülei éljünk abból amit ők küldenek, az én fizumat meg tegyü félre! Pedig ők sincsenek eleresztve anyagilag, meghúzzák a nadrágszíjat és küldik a pénzt a páromnak.
Mi meg a hánytorgatások nélkül is borzasztó hálásak vagyunk nekik, amiért mindent megtesznek értünk.
Úgyhogy sajnálom azt a szülőt, aki ennyire lelkiszegény, hogy manipulálja a gyermekét, csak mert neki van pénze, s neki még nincs....
23-L
Eddig akárhány csoporttáram elment dolgozni,mind elhasalt valamiből,ami 1 év csúszást jelent.És mielőtt kedves utolsó egy lusta bulizós dögnek néznél,én felajánlottam a szüleimnek h megyek dolgozni,de ők voltak az elsők akik lebeszéltek róla!!!!Mondám nem megyünk semmire azzal a plusz 20 ezer Ft-al amit keresnék.
heti 3x 12 órát töltök így is a kórházban,a maradék 2 napban iskolában vagyok,készülök a vizsgákra,szakdolgozatra.....Bulizni már 2,5 éve nem voltam.
aki meg leszólta h milyen dolog h egy férfit a szülei tartanak el...jár te is orvosira és meglátjuk mennyi időd marad pénzt keresni és mennyit fog kapni diákként!Valahol meg lakni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!