Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom boldogtalan, mit tehetek?
A vőlegényem ideköltözött hozzám, mert alapból messze lakik, egy kisvárosban és így volt logikusabb több okból.
Köztünk minden rendben, de az új munkahelyén direkt szivatja a munkatársa, többször rákent dolgokat, meg kifejezetten rosszindulatú. A gyerekkori barátja nagyon elfordult tőle, sosem keresi és a párom szerint a közelgő esküvőjére se fogja meghívni a barátja. Itt csak az én barátaimat ismeri.
Ma haza kellett mennie hivatalos ügyek miatt és a nővére küldött egy képet, amin a párom a kertben a kutyával játszik és már hónapok óta nem láttam így mosolyogni.
Mit tehetnék érte?
Köztünk minden oké, amikor dolgozni megy mindig teszek valami kedves üzenetet az ebédje mellé, mindig meghallgatom és próbálom vígasztalni, de otthon boldogabb.
Boldogabb a szülőházban, mert amikor odamegy, kikapcsol. Még mindig az az otthona, ahol sok kellemes dolog történt vele. Az új helyen viszont eddig csupa negatív dolog érte rajtad kívül.
Te támogathatod őt érzelmileg, ahogy eddig is, de a munkahelyi gondjait meg a régi barátjával való problémáját neki kell megoldania.
Járjatok többet haza hozzájuk a régi házukba ,a régi barátokhoz és családtagokhoz.
És ezzel párhuzamosan próbálj segíteni beilleszkedni neki az új városban.Akár új munkahelyet keresni,akár csak barátokat.
Megárt, bizony.
Én többek között azért szakítottam az exemmel, mert nem voltam boldog.
Vele még igen, de a családja nem kedvelt (mert nem voltam megkeresztelve), mégis minden második héten náluk voltunk.
A baráti társaság lánytagjai nem kedveltek és kibeszéltek, csak mert nekem a smink, fodrászat, manikűr és társai nem témák, és nem mondtam nekik egy szót sem az exem farkáról és társai - pedig az a "bizalom jele"...
Egy évig bírtam, hogy boldogtalan vagyok, meg olyan emberekkel kell együtt lennem, akik nem az én világom. Én is tönkrementem benne, és a kapcsolatunk is ráment.
Szóval, kapd össze magad, vagy találjatok megoldást, mert ez a kettőtök dolgába kerülhet.
Nekem szakítás után szinte azonnal visszatért a jókedvem (az exet sajnáltam, mert szerettem, de megkönnyebbültem, hogy nem kell állandó gyomorgörccsel ülni a családi ebédeken, hogy mikor szólnak be, pl.), és azóta 1000km-re élek a párommal.
EZT viszont nem bántam meg, nagyon boldog vagyok vele, a barátai is jófejek, vagányak, és a csajok sem ilyen tiptop sminkmániásak, hanem inkább "fiúsabbak". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!