Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tehetek ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy cicam aki mar 8eve velem lakik a lakasban. Par honapja megismerkedtem valakivel. 1 honap utan osszekoltoztunk. Es kiderul h zavarja a macskaszor, meg viszket tole. Es mondhatni most valasztas ele helyezett vagy en vagy o. Amugy majdnem 5honapja vagyunk egyutt.

Zavarja h a cica mindenhova felugrik, h plen az agyat nappalra letakarom... amugy rendes cica nem nyavog nem csinal kart a butorokban.

A lakast most en fizetem ezert nem is szol semmit, de ha nagyobb varosba koltozunk es o is fizetni fogja akkor neki is lesz beleszolasa. Ezt megertem. De mit tehetnek. Nem akarom utcara tenni a cicamat.

2015. okt. 26. 22:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Elirtem. Valasztas ele helyezett vagy a cica vagy o.
2015. okt. 26. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a cica szimpibbnek tűnik ;) Már 8 éve nevelgeted, nehogy már az utcára kelljen tenned. Állítsd választás elé a párod, vagy te és cirmi vagy Marok Marcsi ;)

[link]

2015. okt. 27. 02:21
 3/7 anonim ***** válasza:

nem várható el senkitől, hogy szeresse a macskákat, ha viszolyog tőlük. neked kell döntened, melyikük a fontosabb.

én a kutyákat nem bírom, és nem is akarnék együtt élni olyan férfival, aki kutyát tart.

23l

2015. okt. 27. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a gondolkodással ő sem akarna veled együtt élni, Kedves Előző. Hozzáteszem, engem is állított már férfi választás elé, de nem ő nyert. Utálom, ha "kényszerítenek" valamire.... (Bár ott nem kiscicáról volt szó). Azért drukkolok a kérdezőnek, hogy mindkettőt "megtarthassa" ;)
2015. okt. 27. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen állatot nem tennék ki vagy ajándékoznék el, de egy idősödő, 8 éves jószágot, akit én neveltem fel, én gondoskodtam róla meg PLÁNE NEM! Főleg nem egy jött-ment pár hónapos kapcsolatért.

Zavarja a macsakaszőr? Fésülje és porszívózzon ő is.

Egyébként soha nem élnék együtt olyannal, akinek baja van az állatokkal. Aki az állatokat nem szereti, jó ember nem lehet.

2015. okt. 27. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt hasonló helyzetben ismerősöm. Elérte, hogy ne legyen a cica. Először kiengedte, amikor a nő nem volt otthon; de a cica hazament. Aztán egyszer napok után félig holtan talált haza, ki tudja honnan. Aztán valamivel megetette.

Miután nem volt cicus, jöttek a barátok, ismerősök, senki nem volt jó, mindenkitől megszabadult.

A cica helyett kutyát vett.

Évekbe került, amíg a nő elvált tőle, mire rájött, hogy mire megy ki az egész.

Szerintem a nulladik pillanatban kell megállni, megállítani.

2015. nov. 10. 02:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Cica maradt. Szakitottam.
2015. nov. 11. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!