Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyenkor?
Van egy cicam aki mar 8eve velem lakik a lakasban. Par honapja megismerkedtem valakivel. 1 honap utan osszekoltoztunk. Es kiderul h zavarja a macskaszor, meg viszket tole. Es mondhatni most valasztas ele helyezett vagy en vagy o. Amugy majdnem 5honapja vagyunk egyutt.
Zavarja h a cica mindenhova felugrik, h plen az agyat nappalra letakarom... amugy rendes cica nem nyavog nem csinal kart a butorokban.
A lakast most en fizetem ezert nem is szol semmit, de ha nagyobb varosba koltozunk es o is fizetni fogja akkor neki is lesz beleszolasa. Ezt megertem. De mit tehetnek. Nem akarom utcara tenni a cicamat.
Nekem a cica szimpibbnek tűnik ;) Már 8 éve nevelgeted, nehogy már az utcára kelljen tenned. Állítsd választás elé a párod, vagy te és cirmi vagy Marok Marcsi ;)
nem várható el senkitől, hogy szeresse a macskákat, ha viszolyog tőlük. neked kell döntened, melyikük a fontosabb.
én a kutyákat nem bírom, és nem is akarnék együtt élni olyan férfival, aki kutyát tart.
23l
Semmilyen állatot nem tennék ki vagy ajándékoznék el, de egy idősödő, 8 éves jószágot, akit én neveltem fel, én gondoskodtam róla meg PLÁNE NEM! Főleg nem egy jött-ment pár hónapos kapcsolatért.
Zavarja a macsakaszőr? Fésülje és porszívózzon ő is.
Egyébként soha nem élnék együtt olyannal, akinek baja van az állatokkal. Aki az állatokat nem szereti, jó ember nem lehet.
Volt hasonló helyzetben ismerősöm. Elérte, hogy ne legyen a cica. Először kiengedte, amikor a nő nem volt otthon; de a cica hazament. Aztán egyszer napok után félig holtan talált haza, ki tudja honnan. Aztán valamivel megetette.
Miután nem volt cicus, jöttek a barátok, ismerősök, senki nem volt jó, mindenkitől megszabadult.
A cica helyett kutyát vett.
Évekbe került, amíg a nő elvált tőle, mire rájött, hogy mire megy ki az egész.
Szerintem a nulladik pillanatban kell megállni, megállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!