Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tehetek ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
5 èvvel ezelőtt szakított velem az akkori barátnőm. Akkor voltunk együtt 2 ès fèl ève. Azóta voltak rövidebb kapcsolataim, de ezek ellenère is szeretem mèg őt! Többi lányba is őt keresem ès ezèrt nem tudok együtt lenni velük. Szóval mèg 5 èv után is szerelmes vagyok belè... Hiába a sok tanács, hogy felejtsem el, jön más aki jobb stb..., de az a helyzet, hogy nekem nem kell más. Nem vagyok már fiatal.. Vajon mit tehetnèk?

2015. márc. 11. 03:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgyan ez a helyzet velem is. Igaz az én kapcsolatom kb fél éve lett vége, de belül tombol még a tűz, és tombolni is fog. Míg egyszer újra az enyém nem lesz.

Próbáld meg vissza szerezni vagy újra osszejonni vele. Vannak ilyen emberek az emberek életében akiket nem tud elfelejteni. Ezek az emberek a sorsunk úgymond mellék kovácsai.... mindig emlékezni fogunk rájuk mindig bennünk lesznek mindig, remélhetőleg és remélem is, hogy az ilyen mellék kovacsokkal újra osszehoz az élet.

2015. márc. 11. 04:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Probaltam mar visszaszerezni, de eredmenytelennek bizonyul. De hiszem, hogy lehetek mèg vele együtt
2015. márc. 11. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!