Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tehetek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok együtt a párommal, végülis már együtt élünk. 9 éve lakik velem a lakásomban egy cica. A páromat nagyon zavarja a macskaszőr. Meg egyáltalán szerintem h ott van a cica. H mindenhova felugrik, ....
Nekem nincs időm minden nap porszivózni, de ő kora délutántól ráérne, par honap alatt nem nagyon láttam h porszívózott volna. Max 2x.
megbeszéled vele, ha zavarja akkor takarítson sűrűbben!
9 éve veled van a macska, de a párod csak pár hónapja...
22F
2015. szept. 17. 12:05
2/18 A kérdező kommentje:
Még annyi, h azt mondja nagyon viszket a bőre a macskaszőrtől. Igaz vakarózni egyszer sem láttam.
2015. szept. 17. 12:05
3/18 anonim válasza:
Hát macska szőr ide vagy oda, attól még ha együtt éltek porszívóznia csak kellene neki is. Amúgy amikor megismert tudta, hogy van macskád, akkor így fogadott el, akkor most se reklamáljon. A cica tényleg Veled van 9 éve, még jó, hogy nem őt dobod ki.
2015. szept. 17. 12:09
4/18 anonim válasza:
hülyén hangzik, de lehet féltékeny a macskára, vagy csak zavarja a macska, mert nem szereti...
de lehet, hogy a macska szőr zavarja...nekünk több éve van macskánk annak is hullik a szőre néha, én észre sem veszem...mástól sem hallottam még...én max a pulóveremen veszem észre amikor felveszem és megölelgetem...
2015. szept. 17. 12:09
5/18 anonim válasza:
Kifogásokat keres,hogy elérje nálad,hogy szabadulj meg a macskától.Porszívózzon gyakrabban.Cica a hálóba ne menjen be.Választás elé csak nem állítana.Más lenne,ha valóban allergiás volna a párod.
2015. szept. 17. 12:12
6/18 anonim válasza:
Nem lehet allergiás esetleg? Amúgy is kell takarítani az állatok után (főleg, ha olyan, hogy hullik a szőre), nem is értem, ha valakinek ez nem természetes. De tudom, hogy van ilyen. Egyik nagynénémnek (külföldön él) kutyája van és hullik a szőre, nagynéném simán eltűri, hogy tele van a lakása kutyaszőrrel, az én szervezetem viszont érzékenyebben reagál rá, és mikor látogatóban voltam ott pár napig, én is éreztem magamon, hogy nem stimmel valami, viszkettem, kapart a torkom, volt nálam allergiagyógyszer, azt beszedtem, úgy jó volt, míg ott voltam. Amúgy nekm is volt/van háziállatom, de nekem most épp madár, régebben volt hörcsög, meg halak, viszont kutya, macska sose volt.
2015. szept. 17. 12:18
7/18 A kérdező kommentje:
En ertem ha allergias lenne, de h egyszersem látom,h akármilyét vakarná.....
2015. szept. 17. 12:21
8/18 anonim válasza:
kommunikáció?
ha ott lakik, csinálja a házimunkát, ennyi
ha nem tetszik, nme kell ott laknia
2015. szept. 17. 12:24
9/18 anonim válasza:
Én sem vakaróztam állandóan, meg úgy éreztem, hogy vendégségben nem illik ezt így, visszafogtam magam, nagynéném úgysem fog változni, megsérteni nem akartam, attól az érzés még megvan, tudom, ez önkéntelenül is jön, de akaraterővel egy bizonyos mértékig visszafogható. Vegyetek egy doboz Claritinet, nem drága, vény nélkül is kapható, próbáljátok ki, viszont ettől függetlenül szőrmentesítsétek a lakást. Amúgy tiéd a macska, nem az övé, függetlenül attól, hogy mostanában ő is ott lakik. Én sem várom el, hogy a velem egy fedél alatt lakó család többi tagja takarítsa a madaramat, az az én feladatom, az én felelősségem, ha elutazom, megkérem őket, hogy segítsenek be arra az időre, de egyébként nem az ő dolguk.
2015. szept. 17. 12:27
10/18 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy az én macskám, es nekem csak par naponta van idom porszivozni. Attól fuggetlenül ő most sokkal tobbet van a lakasban, es o is ott él. Ha nem is a macskaszort nezzuk. Ilyen alapon akkor o el nálam, az en lakasom, takaritsam en, o meg vigan eldegeljen..... ????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!