Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tehetek?
Pár hónapja vagyok együtt a párommal, végülis már együtt élünk. 9 éve lakik velem a lakásomban egy cica. A páromat nagyon zavarja a macskaszőr. Meg egyáltalán szerintem h ott van a cica. H mindenhova felugrik, ....
Nekem nincs időm minden nap porszivózni, de ő kora délutántól ráérne, par honap alatt nem nagyon láttam h porszívózott volna. Max 2x.
Gondolom ismertétek egymást, járt a lakásodban, ismerte a körülményeidet akkor is mielőtt hozzád költözött volna. Ha annak a tudatában vállalta az együttélést, hogy macskád van, annak bizony itt-ott megtalálható a szőre, láthatta, hogy mindenhová felugrik, ha már akkor is viszketett a bőre (ez egyébként nem igaz, a macskaszőr allergia nem viszket), akkor utólag nem kéne kifogásokat keresnie. Az ilyen dolgokat előzőleg érdemes eldönteni.
9 éves állatot meg már nem távolítunk el, az családtagnak számít.
Nem tudom, mit tehetsz. Csak meg kéne beszélni a barátoddal, hogy hogyan tudnátok hármasban együtt élni, és ki mennyit tud magára vállalni a házimunkákból. Ha nem megy, akkor az ő kezében van a megoldás kulcsa...
Miért, a párod háziállat? A macskád nem tud maga után takarítani, ezért kell neked. A párod nem háziállat, hanem egy másik ember.
Beszéljétek meg, ne itt panaszkodj rá, csináljátok közösen, osszátok meg a házimunkát, és ne haragudj, de a párodtól függetlenül sem kellene állatszőrrel tele lennie a lakásnak.
Lehet, hogy ismertétek egymás körülményeit az összeköltözés előtt is, de teljesen más, ha valakinél csak rövid időt töltesz, mint az, ha ott is vagy állandóan, ott alszol.
Ha meg nem tudtok kommunikálni és megoldani közösen, akkor ennyi volt.
Dobd ki...mármint a pasit.:D
Nem illetek össze mivel te macskás vagy ő meg nem.
Ha meg allergiás lenne akkor vakarozna meg folyna az orra stb..
A házimunkában meg nem fog segiteni mert ugy véli hogy az a te dolgod.
Ha egy évig nem takaritanál akkor abban a mocsokban élne.:D
Nálunk ugyanez a helyzet.
A macska 11 éves, a párom 1 éve él velem. Gyűlöli a macskaszőröket, utálja a cicát.
A lakás 35 nm, én minden nap porszívózok, kb. 10 perc. Így nem tud győzni a macskaszőr.
Ha a párom él előbb haza, akkor ő porszívózik, erről soha, még csak beszélni sem kellett vele.
A macskaszőrök miatt mondja a magáét, de igazából tudomásul vette, hogy ez van.
Nézegeti a neten, hogy meddig él egy szobamacska és sápad el, amikor látja, hogy akár 20 évig is.
Szóval, szerintem a párodnak toleránsnak kellene lennie és hetente 1x -2x megfoghatná a porszívót.
Nálam volt egyszer egy macskaallergiás. Taknya - nyála folyt, kiégett a szeme, szétvakarta magát pár óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!