Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicának hívni egy férfit megalázó? Mit gondoltok erről?
Nőt is az. Vagyis... nem éppen a "megalázó" szó a jó, hanem az érthetetlen vagy az értelmetlen. Mi a hasonlat alapja?
Hasonló értelmetlen (és gusztustalan) hasonlók:
"Galambom" (??? Ezek láttak már galambinvázió után területet?)
"Mókuskám" (Egyrészt egy nagyon kínos '70-es '80-as évekbeli viccszereplők íze van, másrészt, most komolyan egy MÓKUS? Hiperaktív, idegesítő élőlény)
"Bogaram" (No comment)
"Oroszlán, tigris" (Ezek még elmennek, habár nem szerencsés olyanhoz hasonlítani ahol a hímek gyakran kivégzik a kölyköket...)
"Jaguár" (Ezt még önmagára is kínos használnia bárkinek is)
Elfogadható hasonlatok:
Sas, Igazságos Sas, Holló, Medve, Denevér, Farkas, Pingvin (jólöltözött, kövérebb férfiakra), Krokodil, Teknős (öregebb, görnyedt férfiakra lásd "zseniális teknős")
Ha ő annak érzi, ne hívd így.
Egyébként szerintem nőnek is az, főleg nyilvánosan, olyantól meg plane, akivel nem is áll intim viszonyban.
Egyszer egyszer társaságban viccből elmegy, különben nem.
Egy barátom talán pár hétig vica-versa így hívták egymást a barátnőjével, aztán ráuntak. Addig vicces volt.
Attól függ ő mit gondol. Én így hívom a barátom, semmi baja vele akkor sem ha nyilvánosan mondom.
A kedvenc állatom a macska. Vannak férfiak akik szerint kislányoknak valók, volt olyan pasim aki azzal indított, hogy ne gondoljam bzinak de a macska a kedvenc állata, majd eldobtam az agyam. Szerintem semmi bzis vagy kislányos nincs egy miniatűr gyilkológépben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!