Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Cicának hívni egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicának hívni egy férfit megalázó? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2017. jún. 6. 21:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
NYilvános helyen esetleg, négyszemközt nem
2017. jún. 6. 21:06
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

Nőt is az. Vagyis... nem éppen a "megalázó" szó a jó, hanem az érthetetlen vagy az értelmetlen. Mi a hasonlat alapja?

Hasonló értelmetlen (és gusztustalan) hasonlók:

"Galambom" (??? Ezek láttak már galambinvázió után területet?)

"Mókuskám" (Egyrészt egy nagyon kínos '70-es '80-as évekbeli viccszereplők íze van, másrészt, most komolyan egy MÓKUS? Hiperaktív, idegesítő élőlény)

"Bogaram" (No comment)

"Oroszlán, tigris" (Ezek még elmennek, habár nem szerencsés olyanhoz hasonlítani ahol a hímek gyakran kivégzik a kölyköket...)

"Jaguár" (Ezt még önmagára is kínos használnia bárkinek is)

Elfogadható hasonlatok:

Sas, Igazságos Sas, Holló, Medve, Denevér, Farkas, Pingvin (jólöltözött, kövérebb férfiakra), Krokodil, Teknős (öregebb, görnyedt férfiakra lásd "zseniális teknős")

2017. jún. 6. 21:15
 3/19 anonim ***** válasza:
Nálam anno az egyik exem mondta,hogy a szivi olyan qrvás.Kinek mi.
2017. jún. 6. 21:16
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha ő annak érzi, ne hívd így.

Egyébként szerintem nőnek is az, főleg nyilvánosan, olyantól meg plane, akivel nem is áll intim viszonyban.

2017. jún. 6. 21:27
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne számítson más véleménye, ha őt nem zavarja, te meg szeretnéd így hívni, akkor hívd így. Csak tényleg vedd észre, ha nem tetszik neki. :)
2017. jún. 6. 21:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Exem így hívott. Sosem érezem megalázónak.
2017. jún. 6. 21:46
 7/19 anonim ***** válasza:

Egyszer egyszer társaságban viccből elmegy, különben nem.

Egy barátom talán pár hétig vica-versa így hívták egymást a barátnőjével, aztán ráuntak. Addig vicces volt.

2017. jún. 6. 22:09
 8/19 anonim ***** válasza:
Nalunk a barati tarsasagban ez oda-vissza megszokott. Lehet, hogy mi vagyunk a furak, de szerintem senkiben fel sem merult, hogy ez megalazo lenne, vagy barmi. Ez olyan kedveskedes szimplan szerintem.
2017. jún. 6. 22:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Engem nőként is irritálna, de ismerek olyan srácot, akit nem zavarna. Helyzet/személyfüggő, kérdezd meg az illetőt, hogy mi a véleménye.
2017. jún. 6. 23:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ő mit gondol. Én így hívom a barátom, semmi baja vele akkor sem ha nyilvánosan mondom.

A kedvenc állatom a macska. Vannak férfiak akik szerint kislányoknak valók, volt olyan pasim aki azzal indított, hogy ne gondoljam bzinak de a macska a kedvenc állata, majd eldobtam az agyam. Szerintem semmi bzis vagy kislányos nincs egy miniatűr gyilkológépben.

2017. jún. 7. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!